Tarvitsetko apua?

Taskuninja-monitoimityökalu

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Tämä kätevä monitoimityökalu mahtuu taskuu ja auttaa kaikissa arkipäivän pikku ongelmissa. Taskuninjassa on 16 eri työkalua, ruuvimeisseleistä jakoavaimiin, pullon- ja tölkinavaajiin, viivottimiin, mattoleikkureihin – tämä pieni teräslevy pystyy aivan kaikkeen. Kompakti koko ja hilpeä design opastavine käyttöohjeineen viimeistelevät kokonaisuuden: tämä monitoimityökalu kannattaakin pitää koko ajan laukussa tai taskun pohjalla mukana, sillä ilman sitä ei yksinkertaisesti tule yhtä hyvin toimeen. Tilaa nyt lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Monenlaisia arjen ongelmatilanteita tulee jatkuvasti vastaan. Mistä nyt tähän hätään jakoavain? Ruuvi pitäisi kiristää, hankalaa! Miten tuon laatikon saa ilman mattoleikkuria avattua? Tekisi mieli omenaa, mutta kuorimaveitsi on hukassa… Kaikkiin edellä mainittuihin pulmiin on ratkaisu käden ulottuvilla – ja se on Taskuninja-monitoimityökalu, jokaisen liikkuvaisen aina mukana matkaava pikku apulainen ja kekseliästä tekniikkaa pursuava tarve-esine.

Taskuninja on periaatteessa aivan yksinkertainen metallilevy, mutta sen reunohin, ulokkeisiin ja kulmiin on ujutettu yhteensä 16 työkalua, muun muassa erikokoisia taltta- ja ristipääruuvimeisseleitä, jakoavaimia, avaajia, viivottimia, kuormimaveitsiä – kaikkea, mitä arjessa selviämiseen tarvitaan. Tämä hilpeä ja käytännöllinen monitoimityökalu on valmistettu vahvistetusta, puolitoista millimetriä paksusta teräslevystä, joka ei voi antaa periksi, murtua tai ruostua. Taskuninjan design on hauska ja selkeä – jokainen työkalu on merkitty Ninjan pintaan erikseen, ja keksitkin kaikkiin korjaamista tai fiksausta vaativiin toimenpiteisiin sopivimman välineen.

Taskuninja-teräslevy on niin kompaktin kokoinen, että sitä kantaa mielikseen mukana laukussa tai nimensä mukaisesti taskun pohjalla. Muusikoille, rakentajille, käsillä tekijöille ja puuhastelijoille erinomainen lahja, myös kaikille nikkaroijille, isille ja pojille.

Tuotetiedot

  • sisältää kolme ruuvimeisseliä, kuusi jakoavainta, pullonavaajan, tölkinavaajan, kirjeveitsen, mattoveitsen, viivottimen, älypuhelintelineen ja kuorimaveitsen.
  • on mukaan otettavissa lentokoneeseen
  • mitat: 8,5 cm x 5,5 cm x 0,15 cm
2023-12-10T16:05:21+00:00