Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Taskumatti yksilöidyllä kaiverruksella

24,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Onko olemassa täydellisempää asiaa kuin se, että voi ottaa kulauksen lempijuomaansa tyylikkäästä taskumatista, johon on kaiverrettu omat nimikirjaimet? Yksilöity kaiverrus pitää huolen siitä, että tämä lahja on varmasti jokaisen janoisen mieleen! Tyylikäs ja klassinen lahjaidea!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Taskumatit ovat vain miehiä varten? Ei pidä paikkansa - käytännöllinen ja tyylikäs, kätevästi mukana kulkeva taskumatti on taas tiukasti muodissa ja se sopii povitaskun lisäksi mainiosti myös vaikkapa käsilaukkuun. Syytä tähän taskumattien uuteen nousuun ole vaikea keksiä. Ne pitävät huolen siitä, että voimme nauttia virkistävän kulauksen lempijuomaamme missä sitten ikinä olemmekin. Tämän käytännöllisen lahjan tilavuus on 237 ml ja se on mitoiltaan 12,5 x 9,5 x 2 cm. Se on siis juuri täydellisen kokoinen matkaseuralainen, joka kulkee näppärästi mukana. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on näin ollen uskollinen ystävä, joka kestää käyttöä ja kulkee matkassasi pitkään.

Mikä parasta, voit viimeistellä tämän tyylikkään taskumatin klassisen kauniin ulkoasun yksilöidyllä kaiverruksella. Kaiverrus voi olla pituudeltaan maksimissaan 18 merkkiä, joten persoonalliselle loppusilaukselle on hyvin tilaa. Pieni ja tyylikäs taskumatti yksilöidyllä kaiverruksella on vertaansa vailla oleva tyylikäs lahja, joka ei varmasti jää säilytyslaatikoiden uumeniin unohduksiin vaan kulkee luotettavasti omistajansa mukana. Se on persoonallinen, kestävä ja ajaton lahja, joka sopii täydellisesti sekä naisille että miehille!

Tuotetiedot

  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Mitat: 12,5 x 9,5 x 2 cm
  • Tilavuus: 237 ml

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-20T21:44:31+00:00