Tarvitsetko apua?

Tamminen tuoksutalo

26,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tuoksuilla on voimakas vaikutus ihmisiin. Ne voivat herättää muistoja ja tiettyihin tapahtumiin, esimerkiksi jouluun, kuuluvat olennaisesti tietyt tuoksut. Tuoksukynttilöiden ja suitsukkeiden tuoksu voi rentouttaa myös muina vuodenaikoina, joten tällainen kaunis pieni ”tuoksutalo” on omiaan esimerkiksi terassille tai parvekkeelle kauniina kesäiltana.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä on ihanaa aikaa olla esimerkiksi mökillä, mutta silloin riesana voivat olla hyttyset ja muut lentävät pörriäiset. Tämä tuoksutalo kätkee rustiikkisen ulkonäkönsä sisälle erilaisia tuoksuja, jotka paitsi voivat rentouttaa ja kätkeä ikäviä hajuja, myös karkottaa hyttysiä esimerkiksi kesämökin terassilta. Loistava lahja heille, joita hyttyset ja muut ötökät kiusaavat, mutta jotka eivät pidä normaalien hyttyskarkotteiden tuoksusta. Tämän pienen hajustemökin avulla kesällä voi istua entistä pidempään ulkona ja nauttia lämpimistä ja valoisista illoista.

Pieni puinen mökki sopii loistavasti niin terassille, mökille, parvekkeelle, kylpyhuoneeseen tai vaikka toimistolle. Ja se näyttää kauniilta, vaikka sitä ei jatkuvasti käytettäisikään; sen sillähän voisi vaikka asustaa pienen pieni tonttu! Saat mökistä varmasti mieleenpainuvan ja persoonallisen lahjan tuoksujen ja suitsukkeiden ystävälle, tai tietenkin vaihtoehtoisesti itsesi hemmotteluun.

Tuotetiedot

Tamminen tuoksutalo

  • Pakkaus sisältää: 1 hajustetalo ja kolme tuoksukynttilää
  • Sisäänrakennettu alusta tuoksukynttilöille ruostumattomasta teräksestä
  • Käy myös sisustusesineestä
  • Tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu
  • Materiaali: tammi
  • Väri: luonnollinen puu
  • Mitat: 8 x 8 cm
2021-01-24T22:17:27+00:00