Tarvitsetko apua?

”Talvinen kettu” aamiaistarjotin kaiverruksella

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ihana lahjaidea jouluksi tai talvella syntymäpäiväänsä viettävälle: tämä sympaattinen aamiaistarjotin on koristeltu talvisella kettukuvalla ja lisäksi siihen kaiverrutetaan lahjansaajan nimi – pienen onnitteluviestin kera. Symppis ja tarpeellinen lahjaidea, toteamme lahjat.fi-toimituksessa!

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme ylpeinä tämä talven taikaa säteilevän aamiaistarjottimen: sen pintaan on tyylitelty kaunis ja tunnelmallinen, kettuaiheinen kuva ja lisäksi voit määritellä henkilökohtaisen lahjakaiverruksen lahjansaajalle: esimerkiksi ”Hyvää joulua” tai ”Mukavaa talvea”! Tämä tarjotin on mahtava lisä keittiötarvikkeisiin ja siitä muotoituu saajalleen varmasti lempituote, jota käytetään päivittäin.

Aamiaistarjotin on kestävää ja luonnonmukaista bambua, jossa on lisäksi antibakteerisia ominaisuuksia. Tämän ihanan laudan päältä on mukava nauttia aamupalaa villasukat jalassa ja talvista maisemaa ikkunasta ihastellen. Sympaattinen lahjatuote on omiaan tuomaan hyvää mieltä saajalleen – tilaa nyt pukinkonttiin tai syntymäpäiväksi ystävälle tai sukulaiselle!

Tuotetiedot

  • materiaali: bambu
  • väri: luonnollinen puu
  • mitat: 22 cm x 13,8 cm
  • kaiverrus enintään 32 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-10T12:07:37+00:00