Tarvitsetko apua?

”Talvinen karhu” aamiaistarjotin kaiverruksella

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Sympaattinen ja hyvää mieltä tuottava lahjaidea: tämän jo sinänsäkin kauniin aamiaistarjottimen kylkeen on kaiverrettu hauska ja talvinen karhukuva – miten mukava annettava vaikkapa joululahjaksi! Tilaa nyt kauttamme ja ilahduta ystävääsi!

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämän aamiaistarjottimen päältä maistuu aamupala entistäkin herkullisemmalta: talvisella karhukuvalla (söpöysvaroitus!) koristeltu lauta on tukevaa tekoa, ja materiaalina bambu on sekä luonnollista että bakteereja hylkivää. Veikkaammepa lahjat.fi-toimituksessa, että tästä aamiaistarjottimesta muotoutuu saajalleen lempilautanen viikonlopun kiireettömiin aamiaishetkiin.

Tämä mukava ja symppis tuote viimeistellään lahjansaajan nimikaiverruksella sekä pienellä onnitteluviestillä (esimerkiksi ”Hyvää uutta vuotta”). Tilaa nyt tämä kaunis ja keittiössä aina tarpeellinen tavara verkkokauppamme kautta lahjaksi esimerkiksi siskolle tai veljelle, myös tupareihin tai uuteen kotiin! Niin ikään loistava joululahjaidea tai synttärituote talviaikaan syntymäpäiviään viettävälle ystävälle tai sukulaiselle!

Tuotetiedot

  • materiaali: bambu
  • väri: luonnollinen puu
  • mitat: 22 cm x 13,8 cm
  • kaiverrus enintään 26 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-10T16:09:58+00:00