Tarvitsetko apua?

Talouspaperiteline hanalla

23,90 €
Sis. alv
- +
Usein kodin käyttöesineet, kuten talouspaperirullille suunnitellut telineet, on muotoiltu naisellisen kauniiksi ja näyttäviksi - tai sitten tylsän pelkistetyiksi. Tämä talouspaperiteline ei ole takuulla kumpaakaan näistä! Telineen rouhea, metallinen hana-muotoilu saa sen sopimaan loistavasti niin jokaisen miehen kuin näyttävän jyhkeitä esineitä arvostavan naisenkin keittiöön!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuuluuko lähipiiriisi putkimies? Etsitkö hänelle sopivaa lahjaa? Etsintäsi on tullut päätökseen, sillä ratkaisu seisoo muhkeana tässä! Tämä jykevä, metallinen koristehanalla varustettu talouspaperiteline nimittäin hurmaa jokaisen putkimiehen, käsistään kätevän perheenisän, poikamiehen - ja miksei myös rouheaa designia arvostavan naisenkin!

Toisinaan talouspaperirullille suunnitellut telineet ovat turhan heppoisia. Niistä kun kiireessä nykäisee paperinpalan, tuntuu että koko teline on vaarassa kaatua. Mutta ei enää! Tämän telineen keittiöön hankittuasi huomaat, miten mukavaa on, kun teline pysyy paikallaan horjumatta vetäessäsi siitä tarvitsemasi talouspaperimäärän - käytännöllistä ja järkevää, minkä lisäksi vieläpä näyttävää! Hanki joko itsellesi tai lahjaksi käytännön kaverille!

Tuotetiedot

Talouspaperiteline hanalla

  • Materiaali: Metallia
  • Korkeus: n. 39 cm
  • Koostuu viidestä osasta (erittäin helposti koottava)
2021-01-23T00:22:30+00:00