Tarvitsetko apua?

Taikapallo Onnenpossu

9,90 €
Sis. alv
- +
Tämä taikapallo on saanut sisuksiinsa hymyilevän Onnenpossun, joka rusetti kaulassaan seuraa lumoutuneena ympärillään leijailevaa kimallesadetta. Ravista palloa ja anna possulle lisää ihmeteltävää. Loputtoman söpö lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki varmaankin muistavat lapsuudestaan jonkinnäköisen lumisadepallon, jota jaksoi ravistella kerta toisensa jälkeen ja aina vain ihmetellä kauniita hiutaleita, jotka leijailivat alaspäin tuoden tunnelmaa tuon lasisen tai muovisen pallon jouluisiin maisemiin.

Tämän saman idean mukaisesti toimii myös valloittavan suloinen Onnenpossu, joka on nauliintunut paikalleen lasipallon sisään ihmettelmään ympärillään leijuvia kimallehiutaleita. Ravistele palloa ja nauti söpön possun seurassa kauniin kullanhohtoisesta sateesta, joka pallon sisällä hiljaa leijaillessaan lumoaa katsojansa!

Hellyyttävä lahjaidea hänelle, joka pitää kauniista asioista ja hellistä ajatuksista. Tämä lahja on sen alaosan rakkauskirjettä kuljettavan linnun kuvineen oiva keino kertoa ystävälle tai rakkaalle omista tunteista tätä kohtaan.

Tuotetiedot

Taikapallo Onnenpossu

  • Valmistettu lasista
  • Pallossa leijuvaa kimalletta
  • Mitat: 8,5 x Ø 6,5 cm
  • Läpinäkyvässä lahjapakkauksessa
2020-12-01T02:50:28+00:00