Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Taikamuki valokuvalla

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Yllätä ystäväsi tai tuttavasi maagisella väriä vaihtavalla mukilla. Ensisilmäyksellä esine on aivan tuikitavallinen musta kahvikuppi, mutta kun kaadat siihen kuumaa juomaa, esiin paljastuu yllättäen omavalintainen kuva. Mitä ihmettä, kuinka tämä oikein voi olla mahdollista? Hymy on taattu! Lahjoita ystävällesi taianomaisia kahvihetkiä väriä vaihtavan mukin avulla, josta paljastuu upea yhteinen muisto.

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Nostalgia vaara: muistatko vielä 90-luvun muropakkaukset ja niissä kylkiäisenä tulleet taikalusikat? Nyt taikuus on viety astetta pidemmälle ja aikuisempaan makuun. Yllätä ystäväsi tai kollegasi taianomaisella kahvikupilla!

Ensialkuun se näyttää lahjansaajan silmissä aivan tavalliselta mustalta mukilta. Ööö...kiitos? Kun hän kaataa kuppiin ensimmäistä kertaa kuumaa kahvia tai teetä yllätys on suuri. Kuppiin ilmestyy erinomaisen laadukkaasti painettu kuva. Eikä mikä tahansa printti, vaan ajatuksella valittu valokuva. Nyt vaan miettimään minkälainen kuva ilahduttaisi lahjansaajaa parhaiten - jotain vitsikästä, yhteinen muisto ehkä? Jotain, mikä taikoo hymyn ystäväsi huulille ja tekee kahvipaussista entistä hauskemman?

Taikamuki valokuvalla on hauska ja odottamaton lahjaidea ystävälle, työkaverille tai perheenjäsenelle. Taikamuki tuo taatusti iloa arkeen ja muistuttaa lahjansaajaa sen antajasta!

Tuotetiedot

  • Keraaminen muki taianomaisella lämpöefektillä, väri vaihtuu kuumaa juomaa kaadettaessa mustasta valkoiseksi, jolloin valokuva tulee näkyviin.
  • Mitat: n. 9 cm korkea, Ø 8 cm
  • Säilytä valolta suojattuna, tuote ei siedä UV-säteilyä
  • Huom! Ei sovellu astianpesukoneeseen tai mikroaaltouuniin.
2023-02-06T16:40:34+00:00