Tarvitsetko apua?

Taikamuki - maapallo päivällä ja yöllä

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämän taikamukin avulla päivittäisestä maailman tarkastelusta tulee lumoava spektaakkeli. Väriä vaihtava taianomainen muki näyttää maapallon öiseen aikaan ja kun täytät mukin kuumalla juomalla, mantereet ja meret valaistuvat ja voit ihailla sitä, kuinka kauniilta planeettamme päiväsaikaan näyttää. Taianomainen lahja kaikille kahvin ja teen ystäville!

Other customers bought

Kuvaus

Aluksi mukia koristaa kuva maapallosta yön pimeydessä. Kun täytät taianomaisen mukin kuumalla juomalla, alkaa ihastuttava muutosprosessi, joka lumoaa katselijansa takuuvarmasti. Mantereet ja meri muuttuvat pikkuhiljaa värikkäiksi ja ovat nähtävissä selkeästi tämän taianomaisen mukin kyljessä. Kun mukissa oleva juoma jäähtyy tai kun täytät sen kylmällä juomalla, sama muutosprosessi alkaa alusta - nyt toisin toiseen suuntaan - ja edessäsi on jälleen kuva planeetastamme öiseen aikaan.

Taikamuki, joka näyttää maapallon päivällä ja yöllä on loistava lahjaidea sekä pieniin että suurempiin juhliin. Se sopii sekä naiselle että miehelle ja lumoaa taianomaisuudellaan varmasti niin pienet kuin suuretkin planeettamme asukkaat. Maapallomme henkeäsalpaavan kaunis ja erityinen ulkonäkö miellyttää varmasti jokaisen kahvin-, teen- tai kaakaonjuojan silmää. Taikamuki, jota koristaa kaunis maapallomme kuvattuna sekä päivänvalossa että öiseen aikaan, on lahjaidea, joka ilahduttaa omistajaansa joka siemauksella! Se on lahja, joka tuo aamuiseen kahvi- taikka teehetkeen kiinnostavan ja lumoavan lisän. Saat katsella ainutlaatuista ja kaunista planeettaamme ja ihailla sen uniikkia muotoilua. Tämä ihastuttava taikamuki on lahja, joka säilyy varmasti vuodesta toiseen ajankohtaisena ja kiinnostavana!

Tuotetiedot

  • kuuluu yksi lämpötilan mukaan väriä vaihtava muki
  • kylmä muki: kuva mantereista ja merestä öiseen aikaan
  • muki: kuva mantereista ja merestä päiväsaikaan
  • n. 300ml
  • Muki ei sovellu tiskikoneeseen eikä mikroaaltouuniin
2023-06-07T07:27:43+00:00