Tarvitsetko apua?

Taianomainen Sakura-puu

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Nyt voit nauttia hanamista, japanilaisesta kirsikankukkien kukoistuskaudesta, myös kirjoituspöydälläsi tai vaikkapa olohuoneessasi. Pieni paperinen puu kasvattaa taianomaisia kukkia - ihastuttava lahjaidea!

Other customers bought

Kuvaus

Japanin merkittävintä kansanjuhlaa hanamia vietetään joka vuosi maaliskuusta toukokuuhun. Tärkein hanamin, suomennetuna kukkien katselun, elementti ovat japanilaiset sakura-kirsikkapuut, joiden kukoistus lumoaa joka vuosi japanilaisten lisäksi myös lukuisat turistit. Nyt sinulla on mahdollisuus lahjoittaa pala sakuran taianomaista kauneutta ilman pitkää lentomatkaa. Pienoiskokoinen sakura-puu, joka on korkeudeltaan noin 13 cm, puhkeaa kukkaan, kun kastelet sitä maagisella vedellä.

Suloiset, hempeän väriset kukat ovat kaikessa kauneudessaan lumoavia ja ne ovatkin ihastuttava sisustuselementti esimerkiksi ikkunalaudalle, kirjoituspöydälle tai vaikkapa olohuoneeseen. Tämä suloinen paperinen puu on ihastuttava lahja, joka tarjoaa silmäniloa jokaiselle kauneuden ystävälle. Ja pieni sakura-puu on tietysti erityisen sopiva lahja innokkaille Japanin- tai Itä-Aasian harrastajille.

Kaunis puu sopii lahjaksi niin syntymäpäiväsankarille, kuin vaikkapa kyläreissulla annettavaksi. Mikä parasta, “maagisen” veden ansiosta myös vähän taitamattomampikin viherpeukalo pystyy nauttimaan kukkien kukoistuksesta joutumatta kuitenkaan pelkäämään kastelevansa kasvia liikaa tai liian vähän. Poiketen oikeiden sakura-puiden kukinta-ajasta, joka kestää kullakin paikkakunnalla yleensä vai muutaman päivän ajan, tämän sakura-puun kukkien arvioitu kukinta-aika on noin kuukausi. Hempeän väriset ja sirot kukat ilahduttavat päiviäsi siis pitkään. Persoonallinen ja kaunis lahja, joka yllättää lahjansaajan varmasti.

Tuotetiedot

  • Pienoiskokoinen sakura-puu tuote pitää sisällään paperisen puun lisäksi "maagisen" veden, joka herättää puun kukkaan
  • Korkeus: 13,5cm
  • Kukkii noin kuukauden ajan
2023-12-10T14:38:35+00:00