Tarvitsetko apua?

Tähtipokaali kaiverruksella

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Upea lahjapokaali moneen tarkoitukseen: tämä tähtipokaali sopii esimerkiksi sisaruksellesi uuteen kotiin tupaantuliaiseksi, vanhemmille joululahjaksi tai ystävälle synttäriksi – kaiverruta pokaalin jalustaan terveiset lahjansaajalle ja tee pokaalista juuri hänelle sopiva. Mahtava ja juhlallinen lahjaidea – tilaa nyt!
Tämä lahja on suosittu! Vain muutama tuote varastossa!

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä tähtipokaali on monipuolinen ja näyttävä lahja! Se sopii yhtä lailla läheiselle ihmiselle huomionosoitukseksi ja sisustuselementiksi hänen kotiinsa, kuin myös esimerkiksi urheilukilpailujen pääpalkinnoksi. On tilaisuus mikä tahansa, tämä tähtipokaali varastaa aina suosion lahjapöydässä.

Upean metalliveistoksen marmoriseen jalkaan voidaan lisäksi kaiverruttaa omistuskirjoitus lahjansaajalle. Siinä on tilaa pienelle aforismillekin, jos niin halutaan, ja kaiverrus nostaa pokaalin lahjana vielä uudelle tasolle. Tästä ei yksinkertaisesti koriste-esine enää komeammaksi muutu. Tilaa nyt tähtipokaali ja ilahduta läheistä ihmistä – kirjaimellisesti kiiltelevä ja loistelias lahjaidea, sanomme lahjat.fi-toimituksessa!

Tuotetiedot

Tähtipokaali kaiverruksella

  • korkeus: 14,5 cm
  • materiaali: metalli, marmori
  • kaiverruslaatta: 5,5 cm x 3 cm
  • kaiverrus kahdella rivillä, à 20 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2023-06-06T22:50:33+00:00