Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Tähtien Sota: Pehmo Yoda

21,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Pehmo-Yoda on jokaisen pienen ja kenties vähän isommankin Tähtien Sota -fanin toivelahja. Päivät kuluvat kuin siivillä, kun Yoda pehmolelu johdattaa sinut kanssaan vauhdikkaisiin ja jännittäviin avaruusseikkailuihin.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tähtien Sodan huikea maailma on aivan kätesi ulottuvilla. Upea Yoda-pehmolelu tuo palan mielikuvitusrikasta seikkailumaailmaa omaan kotiisi. Lapsesi pääsee harjoittelemaan jedi-taitojaan Yodan viisaassa ja lempeässä opastuksessa. Toisaalta pehmoisesta Yodasta saa varttuneempikin Tähtien Sota -fani itselleen uuden upean keräilyesineen.

Parhaat lahjat ovat sellaisia, mistä lahjan vastaanottaja saa itselleen iloa pitkäksi aikaa. Tämä Tähtien Sodan kulttihahmo jedimestari ja -kenraali, sekä padawanien kouluttaja on sarjassa viisauden, ystävällisyyden ja rauhallisuuden ilmentymä. Nehän ovat juuri niitä asioita, joita me haluamme kanssaihmistemme olevan. Ehdoton lahja pienelle jedisoturille, joka janoaa uusia jännittäviä seikkailuja. Ei ole ollenkaan huonompi juttu päästä Obi-Wan Kenobin ja Luke Skywalkerin opettajan oppiin

Laadukas Yoda-pehmolelu on kestävä ja sopii aivan kaikenikäisille lapsille ja miksei vähän vanhemmillekin Tähtien Sodan ihailijoille.

Tuotetiedot

Tähtien Sota: Pehmolelu Yoda

  • Sopii kaikenikäisille lapsille 0-
  • Materiaali: 100% polyesteriä
  • Mitat: 11 x 7 x 16cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-19T20:51:35+00:00