Tarvitsetko apua?

Tähtien Sota: Pehmo Darth Vader

22,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tervetuloa pimeälle puolelle, toivottaa Tähtien Sodan ikoninen pahis - Darth Vader. Pääset tutustumaan tämän pehmoleluksi muokatun anti-sankarin maailmaan ja kokeilemaan, miltä tuntuu olla lain ja sääntöjen toisella puolella.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tähtien Sodan huikea maailma on aivan pian kätesi ulottuvilla. Pehmoleluksi muokattu pimeyden herra on mielenkiintoinen ja jännittävä lahja lapselle. Upeasta Darth Vader-pehmolelusta saa varttuneempikin Tähtien Sota -fani itselleen uuden upean keräilyesineen.

Parhaat lahjat ovat sellaisia, mistä lahjan vastaanottaja saa itselleen hupia kerta toisensa jälkeen. Tämä Tähtien Sodan kulttihahmo on mahdollisesti myös yksi kaikkien aikojen elokuvien pahiksista, ellei jopa se tunnetuin ja pelätyin. Tämän pehmolelun avulla pääset oppimaan tämän pimeyden valtiaan piilotetut heikkoudet ja harjoittelemaan ankarasti, kunnes olet valmiina nostamaan valosapelisi hyökkäyksen merkiksi ja käymään taisteluun.

Ehdoton lahja pienelle jedisoturille, joka janoaa uusia jännittäviä seikkailuja.

Laadukas Darth Vader pehmolelu on kestävä ja sopii aivan kaiken ikäisille lapsille ja vähän vanhemmillekin Tähtien Sodan ihailijoille. Tervetuloa pimeälle puolelle seikkailemaan.

Tuotetiedot

Tähtien Sota: Pehmolelu Darth Vader

  • Sopii kaikenikäisille lapsille 0-
  • Materiaali: 100% polyesteriä
  • Mitat: 11 x 7 x 20cm
2020-11-25T11:13:00+00:00