Tarvitsetko apua?

Syntymävalokuvakehys kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä hopeoitu valokuvakehys on ihana lahja vastasyntyneen lapsen vanhemmille. Kehykseen voidaan sijoittaa vauvan kuva ja kaiverruttaa kaikki tärkeät tiedot, päivämäärästä strategisiin mittoihin. Tämän lahjan voivat ylpeät vanhemmat ostaa tietenkin itselleen ja lapselleen myöhemmin muisteltavaksi, tai sitten voit ostaa kehyksen esimerkiksi lapsen saaneille ystävillesi. Toimi nyt ja tilaa tämä herkkä ja kaunis kehys lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja tuo lisäiloa tuoreiden vanhempien onneen.

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme kerrassaan upean valokuvakehyksen, jolle muodostuu varmasti aivan erityinen asema tuoreiden vanhempien kirjahyllyssä tai kodin seinällä. Tämä kehys on nimittäin tarkoitettu vastasyntyneen vauvan ensimmäisen valokuvan kehystämiseen, ja lahja personoidaan kaiverruksilla: lapsen nimen lisäksi kehykseen voidaan kaiverruttaa lapsen syntymäpaino, pituus sekä syntymäpäivä ja jopa syntymän kellonaika. Tämä kehys onkin mahtava tuliainen esimerkiksi ristiäisiin tai nimiäisiin, ja lapsen vanhemmat ilostuvatkin varmasti entisestään, kun viet heille tämän herkän lahjan.

Kehykseen asetettavan kuvan mitat ovat 10 cm x 10 cm, ja itse kehys on muotoiltu komeasti kirjan näköiseksi – samettista selkämystä myöten. Sisältönsä lisäksi kehys onkin hieno sisustuselementti ja näyttää kodissa kauniilta. Kehys on hopeoitu ja lakattu, ja sen puhdistaminen ja kiillottaminen ovatkin helppoja ja nopeita toimia. Voit asettaa kehyksen joko pöydälle tai hyllyyn seisomaan tai myös nostaa seinälle, sillä mukana tulevat ripustuskoukut, joiden varaan kehys voidaan laskea roikkumaan.

Ja tietenkin kaiverrus viimeistelee tämän upean esineen: määritä kaiverruksen sisältö ja tarvittavat päivämäärät oheisen lomakkeen kautta ja herkän kaunis lahja on valmis. Osta nyt oman lapsesi syntymän kunniaksi tai anna lahjaksi ystäväpariskunnalle.

Tuotetiedot

"
  • materiaali: sametti (selkämys), metalli (hopeoitu ja lakattu)
  • tilaa 10 cm x 10 cm valokuvalle
  • kaiverrus viidellä rivillä (nimi, päivämäärä, paino, pituus, syntymäaika), ei erikoismerkkejä
  • mukana teline ja ripustuskoukut
"
2021-01-17T01:34:58+00:00