Tarvitsetko apua?

Syntymäpuu tölkissä

9,90 €
(82,50 € / kg) Sis. alv
- +
Kun saadaan perheenlisäystä, pystytetään uuden tulokkaan kunniaksi monissa kulttuureissa puu. Tämä kaunis perinne saapuu nyt tölkkikoossa: syntymäpuun istuttaminen onnistuu vaikkapa aluksi tölkkiin, josta se voidaan myöhemmin siirtää suurempaan ruukkuun tai puutarhaan. Tölkin mukana tulee myös laatta, johon vastasyntyneen nimi voidaan kaivertaa. Ihana lahja ylpeille vanhemmille ja miellyttävä muisto itse lapsellekin, kun tämä hieman kasvaa ja ymmärtää kunniakseen istutetun puun syvän merkityksen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Mun juuret ovat täällä maassa syvällä”, kuuluu Antti Tuiskun kaunis popkappale, ja tässä hienossa lahjaideassa on nimenomaan kyse samasta yhteisyydestä: puu on elämän, identiteetin ja paikkaan kuulumisen symboli. Monissa kulttuuriessa vastasyntyneen lapsen kunniaksi istutetaan puu, joka sitten kasvaa yhtä aikaa tämän uuden ihmistulokkaan kanssa ja muistuttaa osaltaan elämän erityislaatuisuudesta ja jonnekin kuulumisesta, juurten kasvattamisesta. Nyt tämä ihana perinne elvyytetään taskukoossa – tai oikeammin tölkkikoossa. Tilaa syntymäpuu lahjaksi tuoreille vanhemmille ja ilahduta heidän jo ennestään ihmeellistä arkeaan.

Tämä tölkki on herkkä lahjaidea, ja se sisältää kuusensiemeniä, jotka voidaan aluksi kylvää vaikka itse tölkkiin. Siitä ne täytyy nopeasti siirtää isompaan ruukkuun tai puutarhaan, jotta puu pääsee vapaasti kasvamaan – samaa tahtia lapsen kanssa. Lisäksi tölkissä on metallinen laatta, johon vastasyntyneen nimi voidaan kirjoittaa tai vaikka kaivertaa. Mikään ei ole kauniimpaa kuin kuusipuun kasvun ja lapsen kasvun yhtäaikainen seuraaminen.

Syntymäpuu on ehdottoman koskettava lahjaidea kaikille vanhemmuuteen valmistuville. Myös lapsi oppii kasvaessaan arvostamaan itsensä kunniaksi istutettua puuta. Tilaa heti ja juhli vanhempien kanssa uutta elämää!

Tuotetiedot

  • tölkki sisältää kaksi kuusensiemenpalloa sekä alumiinisen nimikyltin
  • tölkin mitat: 12 cm x 3,5 cm
2020-11-25T10:21:29+00:00