Tarvitsetko apua?

Syntymäpäiväkynttilät Happy Birthday

5,90 €
Sis. alv
- +
Näiden syntymäpäiväkynttilöiden avulla olet aina valmis yllättäenkin saapuviin syntymäpäiviin. Koristele kynttilöillä täytekakku, pieni tapaslautanen tai hedelmäsalaatti ja luo juhlatunnelma hetkessä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Syntymäpäivä saapuu eittämättä, halusipa syntymäpäiväsankari vanheta tai ei. Lasten syntymäpäiväkakkuihin on helppo hankkia numerokynttilät tai kirjoittaa teksti "Pekka 4 vuotta" tai "Hurraa 5-vuotiaalle!". Tiettyyn ikään päässeet eivät kuitenkaan välttämättä halua ikäänsä enää mainittavan. Silloin nämä Happy Birthday -syntymäpäiväkynttilät tarjoavat oivan, numerottoman vaihtoehdon.

Pakkaus sisältää 14 kirjainkynttilää, jotka ovat korkeudeltaan n. 6 cm. Näppärän kokonsa ansiosta kynttilöitä on helppo säilyttää aina varalla, kotona tai toimistossa tai vaikkapa ottaa mukaan matkalle käsimatkatavarassa. Luo juhlat missä tahansa, vaikka sinulla ei edes olisi syntymäpäiväkakkua kättesi ulottuvilla - kynttilät välittävät sydämelliset onnittelut aivan yhtä hyvin silloin, kun ne tökätään pystyyn hedelmäpaloihin, pannupitsaan tai vaikka pieniin kuppikakkuihin.

Tuotetiedot

Syntymäpäiväkynttilät „Happy Birthday“

  • 14 kirjainkynttilää esim. kakkuun pisteltäviksi
  • Korkeus: n. 6 cm (sis. muoviset piikit)
2021-01-16T06:29:00+00:00