Tarvitsetko apua?

Syntymäpäiväkalenteri

14,90 €
Sis. alv
- +
Nyt et enää milloinkaan unohda ystävien syntymäpäiviä – ainakaan sen jälkeen, kun olet saanut itse tällaisen mahtavan syntymäpäiväkalenterin lahjaksi. Kalenteri sisältää ylävinjetin, johon on kirjoitettu kuukaudet vaakariviin sekä 48 irrotettavaa päivämäärälappua, joihin voit kirjoittaa muistiin kavereiden, sukulaisten ja kumppanisi synttärit, ja ne palaavat aina mieleen vain kalenteria vilkaistessa. Tässä onkin aivan erinomainen lahja hajamieliselle ystävällesi, jonka synttäriviestit tulevat aina päiväkausia myöhässä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikilla on muutama tällainen ystävä: kun näette, he ovat unohtaneet, että syntymäpäiväsi meni juuri tai on juurikin tuloillaan. Itse merkkipäivänä ei viestiä kuulu, sen sijaan viikko jälkikäteen kilahtaa kännykkään myöhäinen onnittelu. Tämä on tyypillistä ja ihmiset yleensäkin ovat hyvin kiireisiä – niin kiireisiä, että synttärit tuppaavat unohtumaan.

Kaikille heille, joilla on vaikeuksia pitää mielessä ystävien ja sukulaisten syntymäpäiviä, on kuin tehty tämä hilpeä lahja, joka on toki myös hauska sisustuselementti nuorekkaaseen kotiin. Tähän omintakeiseen syntymäpäiväkalenteriin voit nimittäin kirjoittaa muistiin kaikki tärkeiden ihmisten synttärit irrotettaville lappusille, jotka voit sitten kiinnittää kalenteriin kuukaisittaisiin pystyriveihin pakkauksessa mukana tulevien metallikiinnittimien avulla. Et enää koskaan unohda tärkeitä synttäreitä – ota vaikka tavaksi vilkaista kalenteriin joka aamu töihin lähtiessäsi. Kalenteri on valmistettu tukevasta pahvista ja näyttääkin seinälle ripustettuna erittäin freesiltä.

Syntymäpäiväkalenteri on aina ajan tasalla, kun kerran näet vaivan ja kirjoitat frendien syntymäpäivät ylös. Tässä onkin mainio lahja kaikille hajamielisille ja liian kiireisille, jotta he muistaisivat paremmin ystäviensä merkkipäivät. Osta nyt lahjaksi – muikea ja mutkaton lahjaidea!

Tuotetiedot

  • materiaali: pahvi, paperi, metalli
  • sisältää 48 irtomerkintäripustinta ja 50 metallikiinnitintä
  • mitat: 50 cm x 14 cm x 0,5 cm (ripustimet 6 cm x 4 cm)
2020-12-01T07:16:06+00:00