Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Sydäntyyny valokuvalla

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Sydämen muotoinen valokuvatyyny on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahjaidea elämäsi rakkaimmille ihmisille, puolisolle, sisaruksille, vanhemmille tai ystäville. Valitse tyynyyn valokuva omasta arkistostasi, ja kuvittele kuinka lahjansaaja muistaa hymy huulessa yhteisiä hetkiänne aina tyynyn nähdessään. Osoita, että olet aina läsnä läheistesi elämässä, välimatkasta huolimatta! Tyyny on halattavan pehmeä ja tulee taatusti olemaan päivittäisessä käytössä.

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä halattavan pehmeä sydämenmuotoinen tyyny omavalintaisella valokuvalla on aivan erityisen ihana lahjaidea rakkaallesi. Oli kyseessä sitten kummilapsi, isoäiti, oma rakas tai hyvä ystävä, jolle haluaisit lahjoittaa jotain ainutlaatuista, sydäntyyny on täydellinen lahjaidea.

Luovuus ei tunne rajoja tätä lahjaa suunniteltaessa! Avaa muistojesi kuvallinen arkku, ja mieti millaisen ilahduttavan viestin haluat antaa. Onko läheisesi muuttamassa toiselle paikkakunnalle tai lähdössä pidemmäksi aikaa matkalle? Anna ihanan pehmeä sydäntyyny ajatuksella valitulla valokuvalla viimeisteltynä läksiäislahjaksi ja lahjansaaja ottaa palan kotoisia tunnelmia matkallensa mukaan. Tyynyn halaaminen lievittää myös kummasti koti-ikävää.

Haluatko antaa isovanhemmille erityisen lahjan muistoksi, mutta tiedät että takanreunus mummolassa on jo täynnä valokuvia? Lastenlasten kuvat tyynyssä tuovat varmasti hymyn mummon ja vaarin huulille. Entä miten olisi söpön lemmikin kuva tyynyssä eläinrakkaalle tädille? Lahjansaaja tulee varmasti yllättymään iloisesti.

Pehmeä sydäntyyny sulostuttaa sisustusta joko koristetyynynä sohvalla, nojatuolissa tai makuuhuoneessa sängyn päällä, muistuttaen ainutlaatuisesta suhteestanne ja yhteisistä hetkistä. Sydämenmuotoinen valokuvatyyny herättää muistot henkiin ja on enemmän kuin vain tavallinen sisustustyyny. Erinomainen ja luova lahjaidea syntymäpäiväksi, vuosipäiväksi, häälahjaksi tai muuten vain yllätykseksi sinulle tärkeälle ihmiselle.

Tuotetiedot

  • Koko: 40 x 40 cm
2023-09-21T21:26:56+00:00