Tarvitsetko apua?

Sydännalle säästölipas kaiverruksella

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Onpa söpö ja ihana lahjaidea lapsen ensimmäiseksi säästölippaaksi! Tämä ihastuttava nalle pitää käsissään sydäntä ja näyttää aivan syötävän suloiselta. Kokonaisuuden kruunaa nallen kannattelemaan sydämeen kaiverrettava nimikirjoitus – lapsi kokee tämän lahjan saadessaan, että se on erityisen henkilökohtainen. Kolikkojen pudottaminen tähän säästöpossuun muodostuu leikiksi ja samalla lapsi oppii säästämään. Aivan mainio lahja esimerkiksi omalle lapselle tai sukulaislapselle, joten tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta.

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme ensiluokkaisen lahjaidean ja soveliaan lippaan esimerkiksi lapsen ensimmäiseksi säästölippaaksi. Tämä hopeoitu teddykarhu pitelee visusti käpälissään sydäntä, johon on kaiverrettu lahjan saajan nimi. Nalle onkin erittäin lutunen ja varastaa varmasti niin lahjan antajan kuin saajan sydämet. Mikä voisikaan olla nätimpi ja tarpeeseen paremmin sopiva lahja kuin omalla nimellä varustettu säästölipas?

Säästönalle on hopeoitua metallia, ja istuu tukevasti omalla hännällään. Sen mitat 8 cm x 7 cm x 12 cm ovat juuri passelit lapsen kolikoiden keräämiseen, ja säästämisestä tuleekin hauskaa puuhaa, kun kolikot saa pudottaa näin hassun eläinhahmon sisään. Lapsi oppii säästämään leikin kautta ja nalle senkun pullistuu! Säästämisestä voi jopa tehdä hauskan ja joka päivä toistuvan leikkihetken.

Tämän mahtavan ja tarpeeseen tulevan lahjan kruunaa nallen tassuissaan pitelemään sydämeen tehtävä kaiverrus. Näin voit tehdä lahjasta lapselle yhä henkilökohtaisemman ja tärkeämmän. Anne tämä tarpeellinen ja sympaattinen lahja esimerkiksi omalle lapsellesi tai sukulaisten lapselle. Ja tokihan tämä säästönallu toimii lahjana myös aikuisellekin – voit antaa sen esimerkiksi humoristisena lahjana kumppanillesi tai vaikkapa omaan opiskelijaboksiin muuttavalle sukulaisnuorelle.

Tuotetiedot

  • hopeoitu
  • kaiverrus: enintään 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • mitat: 8 cm x 7 cm x 12 cm
2023-02-08T21:21:01+00:00