Tarvitsetko apua?

Sydänliitutaulu-muki

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
”Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakkain…” Nyt voit raapustaa terveiset kultasi juomamukiin, sillä tämä keraaminen muki sisältää pienen sydämenmuotoisen liitutaulun. Voit esimerkiksi tarjoilla kumppanillesi aamukahvin vuoteeseen ja kirjoittaa hänelle romanttiset terveiset mukin kylkeen. Ja tämä lemmenviesti on aina uudelleen käytettävissä: pese muki vedellä tai astianpesukoneessa ja liitutaulu on taas tyhjä alusta uudelle tekstille. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta tämä ihana lahja ja ilahduta puolisoasi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt esittelemme lahjat.fi-toimituksen lämpimän lahjaidean ystävänpäiväksi: tämä juomakuppi on paljon enemmän kuin mitä päälle päin näyttää. Totta kai se on juuri sopivan kokoinen ja kivan muotoinen muki esimerkiksi kahvin, teen tai kaakaon nauttimiseen, valmistettu kestävästä keramiikasta ja soveltuu koneessa pestäväksi. Tämä muki olisi ihan sellaisenaankin oiva ja aina tarpeellinen lahja läheiselle ihmiselle.

Sydän-liitutaulumuki on kuitenkin lemmen esine: mukin kyljessä on pienen sydämen muotoinen liitutaulu, johon voit kirjoittaa viestin tai vaikka piirtää kuvan. Ja mikä olisikaan parempi teksti tämän ihanan mukin kylkeen kuin vaikkapa pieni lemmenviesti rakkaalle ihmiselle. Ehkä joudut heräämään kumppaniasi aikaisemmin ja lähtemään töihin? Kirjoita ennen lähtöäsi pieni rakkaudenosoitus kullallesi, kun hän myöhemmin herää ja alkaa keittää aamukahviaan. Tai sitten vietätte yhdessä pitkää viikonloppua ja viet hänelle sänkyyn kuuman aamujuoman romanttisen tekstinpätkän kanssa. Ja kun haluat kirjoittaa uuden tekstin mukiin, peset vain mukin käsin tai tiskikoneessa ja taulu on taas puhdas.

Sydänliitutaulu-muki on ohittamattoman sydämellinen lahja esimerkiksi ystävänpäiväksi tai vuosipäiväksi rakkaallesi. Se on yhtä aikaa mutkaton ja äärimmäisen ajatuksekas lahja – joten tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ole romantiikan mestari!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää liidun
  • mukin mitat: 9 cm x 8 cm
  • materiaali: keramiikka
  • värivaihtoehdot: punainen, sininen
2021-01-22T16:35:23+00:00