Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Sydän-valokuvapalapeli (63 palaa)

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Palapeli omasta kuvasta on aivan mahtava lahjaidea ja romanttinen muisto rakkaallesi: tämä 63 palaa sisältävä palapeli muodostaa valmiiksi koottuna sydämen, ja mikä ihaninta, voit määrittää itse painettavan kuvan puzzleen. Tilaat kuvan palapeliin oheisen lomakkeen kautta, ja käsissäsi on taatusti sydämellinen lahja kumppanillesi. Painata ihanin selfienne tai oma, hassu kuvasi, ja kumppanisi ilahtuu ikihyviksi. Osta heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi tyttö- tai poikaystävälle tai aviopuolisolle.

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Aina on sopiva hetki ilmaista toiselle, että välittää ja rakastaa. Joskus tunteistaan on helpompi kertoa kuvilla tai teoilla kuin sanoilla. Muun muassa näihin hetkiin on tarkoitettu tämä kaunis palapeli, jonka lahjaksi antamalla voit näyttää syvimmätkin tunteesi kumppanillesi erittäin romanttisesti. Sydämen muotoon rakentuvassa puzzlessa on 63 tukevasta pahvista valmistettua palaa, ja pakkaus on erittäin laadukas. Lopputuloksena on ihana sydän, ja tämän lahjan onnistumispotentiaali onkin äärimmäisen korkealla. Rakkaasi yksinkertaisesti ihastuu tähän kauniiseen lahjaan, ja voitte vaikka koota palapelin yhdessä.

Valitset palapeliin painettavan kuvan itse, ja tässä onkin vain mielikuvituksesi rajana. Voit määrittää kuvan oheisen tilauslomakkeen kautta, ja voit myös asemoida lomakkeen avulla kuvan juuri haluamallasi rajauksella. Tilaa puzzleen vaikka ikimuistoisin yhteinen selfienne: kuvittele kumppanisi yllättyneen huvittunut ilme, kun palapelistä alkaa pikku hiljaa muotoutua tutun näköinen tilanne. Toki voit myös painattaa palapeliin kuvan itsestäsi esimerkiksi kihlasormuksen kera ja antaa lahjan kumppanillesi. Kun hän kokoaa puzzlen, yllätys on taatusti miellyttävä.

Tämä sydän-kuvapalapeli onkin miellyttävä lahjaidea vaikkapa ystävänpäiväksi tai puolisosi syntymäpäiväjuhliin. Osta nyt ja ilahduta rakasta ihmistä.

Tuotetiedot

  • sisältää 63 palaa
  • materiaali: pahvi
  • mitat: 20 cm x 25 cm
2023-12-10T10:58:43+00:00