Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Sydän valokuvakehys

Alkaen: 20,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Suuri sydämen muotoinen valokuva kehys on koristeellinen lahjaidea ja näyttävä sisustuselementti. Kehykseen mahtuu 13 eri valokuvaa. Valitse haluamasi valokuvat ja yllätä rakkaasi tai ystäväsi yhteisistä muistoista kertovalla kuvakollaasilla. Kehyksen voi lahjoittaa myös sellaisenaan ja antaa lahjansaajan itse koota siihen kauneimmat valokuvat.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Valokuvalahjat ovat aina mainio mahdollisuus säilyttää hauskimmat muistot pitkän aikaa mielissä. Tähän sydämen muotoiseen valokuvakehykseen mahtuu jopa 13 eri valokuvaa, kuusi 15 x 10 cm valokuvaa ja seitsemän hiukan pienempää, 10x10 cm kokoista valokuvaa. Kehys on valmistettu puusta ja sitä on saatavilla valkoisena, punaisena ja vaaleanpunaisena.

Valmiina valokuvakokoelma sydänkehyksineen on näyttävä sisustuselementti. Kokoa kehyksiin haluamasi kollaasi jo valmiiksi, jolloin kehyksestä tulee upea ainoa laatuaan oleva seinäkoriste. Kehykset on myös mahdollista antaa lahjaksi sellaisenaan, ilman valokuvia, jolloin lahjansaaja pääsee itse askartelemaan kehyksiin omanlaisensa kuvakokoelman.

Sydänkehykseen voi ikuistaa esimerkiksi hauskimmat hetket parhaan ystävän kanssa, yhteisen kasvutarinan ihanan siskon rinnalla tai kunnianosoituksen rakkaalle äidille. Romanttinen lahjasta tulee, kun sen täyttää yhteisillä valokuvilla tyttöystävän kanssa koetuista seikkailuista. Erinomainen lahjaidea ystävänpäiväksi, äitienpäivälahjaksi tai synttäripakettiin!

Tuotetiedot

  • Mitat: 60 x 60 cm
  • Kehyksiin sopii kuusi15 x 10 cm kuvaa ja seitsemän 10 x 10 cm kuvaa
  • Valkoinen tai vaaleanpunainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-16T20:55:23+00:00