Tarvitsetko apua?

Sydän tyyny kädet & nimi

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lämpimistä syleilyyn rakkain aarre: Pehmoinen ylellinen tyyny punainen ja muotoinen kuin sydän on makea lahja idea niille, jotka haluavat sulkea syliin. Tätä varten pehmeä pehmoinen tyyny on kaksi aseita mielitietty ja pakottaa sen tai häntä, kun et voi edes. mutta että tai rakkain tietää kenelle sydämen lyönnit, me sisustaa sydämen nimiä kuten halutaan. Kiva idea!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Halauksia ovat vain kaunis! Mutta yleensä se vie heidät juuri kun mies tai nainen kumppani ei ole lähellä. Näissä tilanteissa tämä pieni romanttinen lahja auttaa: Joten muhkeat sydämenmuotoinen tyyny ja vähän kädet annatte pois paitsi ""sydämesi"", mutta myös halauksen, kun sitä tarvitaan.

Onko sohvalla, sängyssä tai jopa matkoilla: Tyynyn muistaa aina rakastavalla tavalla, koska sydämesi sykkii vain mielitietty. Joten kumppanisi tai puolisosi joka tietää annamme sydämen nimi Tuo rakkaasi ja edullinen päivämäärä valkoisilla kirjaimilla.

Sydämeen rakkaitaan tai on mukava idea seuraavan Ystävänpäivä, yhteinen vuosipäivä tai vain siltä väliltä jotain ja lyö nopeammin tai työntää ne voimakkaasti häntä!

Tuotetiedot

Sydän tyyny kädet & nimi

Sydän-muotoinen tyyny, jossa on 2 varret
pehmeä käsittely
Tulosta nimi sis. Date
Käytä erikoismerkkejä.
Hoito-ohjeet: Käsinpesu suositeltava.
Materiaali: Päällinen: 100% polyesteri, Täyte: 100% polyesteri

2021-10-23T02:42:36+00:00