Tarvitsetko apua?

Sydän-tähtisadetikku

1,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Sydämen muotoinen tähtisadetikku luo juhlaan kuin juhlaan ihanan ja rakkaudellisen tunnelman. Erityisesti pimeässä kauniisti sädehtivä sydän on upea lahja hänelle, josta välität. Tähtisadetikkujen sydämenmuotoisesta punaisesta päällysteestä sinkoaa tunnelmallisia kirkkaita kipinöitä. Juuri oikealla hetkellä sytytetyt tikut luovat upeaa tunnelmaa esimerkiksi syntymäpäiville, uudenvuodenjuhliin tai vaikkapa juhannusyön hämäriin hetkiin. Ne ovat erinomainen lahja silloin kun on erityisiä ilon aiheita! Esimerkiksi hääparille tai omalle puolisolle vuosipäivänä sydän-tähtisadetikku luo upeita räiskyviä valojuovia tärkeään päivään.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tällä lahjalla tuot runsaasti tähtisadetta rakkaasi elämään! Mikä olisi tätä parempi tapa kertoa esimerkiksi rakkaalle puolisolle, lapselle, ystävälle tai äidille, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Tämä lahja ei jätä varmasti kylmäksi ketään läheistäsi. Säkenöivä sydän kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: sytyttäkää yhdessä tunnelmalliset sydäntikut, nauttikaa toistenne seurasta ja juhlistakaa esimerkiksi tärkeää päivää. Kauniisti palava tähtisadetikku luo tärkeään hetkeen juuri oikeanlaisen juhlavuuden niin päivällä kuin illallakin. Kaunis paketti lisää sydämellistä sanomaa punaisine rakkauden ja välittämisen symboleineen. Kiedo vain kaunis lahjanauha paketin ympärille ja täydellinen lahja on valmis!

Yllätä puolisosi tällä erityisen romanttisella eleellä esimerkiksi vuosipäivänänne tai hänen syntymäpäivänään. Myös ystävänpäivänä tämä lahja kertoo vähintään yhtä hyvin tunteistasi kuin kimppu kukkakaupan kauniimpia ruusuja! Sydämenmuotoinen tähtisade saa hymyn huulille ja näyttää erityisen hyvältä juhlaillan hämärässä. Nappaa valokuva muistoksi ja ikuista lahjan saajan varmasti onnelliset ja säteilevät kasvot! Uudenvuodenyönä saat uskomattoman kauniita kuvia ystävistäsi sydämenmuotoiset tähtisadetikut käsissään. Onnellisuuden avaimet piilevät pienissä tärkeissä hetkissä, joita tämän lahjan avulla luot jaettavaksi ystäviesi, perheesi tai muiden läheistesi kanssa. Tämä sydämellinen ele koskettaa varmasti myös muita juhlijoita, ja bileet voivat todella alkaa kipinöiden katveessa!

Tuotetiedot

  • Äänikoneessa 16 erilaista ääntä
  • Testiparisto sisältyy pakettiin
  • Paino: 45g
  • Mitat: 11,5 cm x 17,8 cm x 2,4 cm
2021-01-19T22:39:03+00:00