Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Sydän seinäkello valokuvakehyksillä

32,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Iloinen sydämen muotoinen seinäkello, jossa on tilaa neljälle valokuvalle, asettaa kauniit muistot näytille - usko pois, kelloa katsoessa niitä tulee vilkaistua usein. Aikaa tikittävä punainen sydän on näyttävä ja värikäs sisustusidea persoonallisella tarinalla. Kekseliäs lahjaidea niin romanttisessa mielessä kuin koko perheen iloksi. Lahjoita seinäkello suurella sydämellä esimerkiksi jouluna tai ystävänpäivänä.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tee kelloon katsahtamisesta tunnelmaa nostattava elämys! Vaikka olisit myöhässä saa persoonallinen valokuvamuistoilla koristeltu kellotaulu hymyn kareen huulillesi. Suuri kirkkaanpunainen sydän kello tarjoaa kehykset neljälle eri omavalintaiselle valokuvalle, jotka muistuttavat ajankulusta ehkä jopa kellon viisareita tehokkaammin. Kellotaulun keskellä on selkeä seinäkello, mutta varo vain, älä myöhästy enempää sen takia, että uppoat muistoihin!

Kehyksiin mahtuu neljä hiukan erikokoista kuvaa, ja vaikutelma on hallitun epäsymmetrinen. Kuviin voit valita vaikka kaikki perheenjäsenet, tai ikimuistoisimmat hetket ystävän kanssa. Jos inspiroidut kellotaulun pyöreästä muodosta, voit muodostaa kuvista jopa kokonaisen kertomuksen, esimerkiksi ensitreffeiltä alttarille -teemalla tai lapsen syntymästä tämänhetkiseen ikään.

Hehkuvan punainen seinäkello valokuvilla on katseita keräävä sisustuselementti esimerkiksi keittiöön tai olohuoneeseen. Se on loistava ja persoonallinen lahjaidea muutenkin kuin romattisessa mielessä omalle kullalle, koko perhe tai rakas ystävä ilostuu sydän kellosta varmasti. Kellotaulun voi tietysti lahjoittaa myös tyhjänä, jolloin lahjansaaja voi itse valita kehyksiin haluamansa kuvat. Sydämellinen lahjaidea, josta on moneksi!

Tuotetiedot

  • Sydän seinäkello
  • Paikka kahdelle 10 x 15 cm, yhdelle 10 x 10 cm ja yhdelle 13 x 9 cm kuvalle
  • Mitat: 44 x 42 cm
  • Materiaali: puuta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-22T11:12:31+00:00