Tarvitsetko apua?

Sydän rahaa laatikko kaiverrettu

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Koska säästöpossu häät sekä tervetullut kuin lahjaidea mitään romanttista tilaisuudessa: Sydän rahaa laatikko kaiverrus kaksi nimeä ja päivämäärä näyttää todella tyylikäs ja tyylikäs - niin pari säästää! Antavat hienon motivaatio tuotti unelma häät aikaa säästää romanttista lomaa...

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Sydän että suuria lupauksia: jalo rahaa laatikko sydämen muotoon on kahdessa suhteessa jotain hyvin erikoista! kunnianosoitus niin erikoinen yhteys kahden ihmisen välillä, koska on kiiltävä ulkoa kaksi nimeä tehdään kuolemattomiksi. Toiseksi se säästää arvokasta rahaa laatikko ainutlaatuinen kokemus ulos - häiden enimmäkseen jonka päiväys on kaiverrettu nimet yhdessä Heart rahaa laatikko. sijoitettava näkyvälle paikalle paitsi kaksi ystäville niin motivoituneita täyttää sydämen, vieraat ja perhe varmasti auttaa varmistamaan, että unelma häät voi tulla pian.

Romanttinen rahaa laatikko pareille voit myös käyttää luonnollisia hemmotella itseäsi hyvä loma tai kiinnittää (uusi) koti liitoksessa. Joka tapauksessa rakkaus lahja kaikille tulee, suunnittelu Great varmasti erittäin hienoa!

Tuotetiedot

Sydän rahaa laatikko nimi

4,3 x 9 x 8,7 cm
Kaiverrettu: kaksi nimeä ja päivämäärä
hopeoitu ja pilaamaan kestävä
ei erikoismerkkejä

2023-09-21T20:52:03+00:00