Tarvitsetko apua?

Sydän kirjanmerkki kaiverrus

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lahja Heart: Tyylikäs kirjanmerkit jousiteräksestä kantaa henkilökohtainen kaiverrus sitä. Joten et vain aina missä tarvitset enemmän, mutta on tyytyväinen tulossa takaisin New varovainen tästä, henkilökohtainen lahja. Bookworms kuin pieni lahja syntymäpäivä tai jouluksi kaunis ajatus!

* Pakolliset kentät

12,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tietenkin, nuhruinen tai rikki piikit ovat kaikille, jotka rakastaa kirjoja, ei ole muuta vaihtoehtoa. Näky ei melkein sattuu! Aina tietää, kun lopetit lukemisen, joten täytyy kirjanmerkki sitten - ja nyt lahjoja tunnin iskee:

Elegantti kirjanmerkit sydämen muotoon valmistettu jousiteräksestä on vain kaunis lisävarusteita että yksinkertaisesti haluaa käyttää. Suunniteltu rakkaudella yhteensopivat punainen nauha, jossa on täydellinen viimeistely, sinulla on paljon nautintoa lämminhenkinen kirjanmerkin. Henkilökohtainen kaiverrus vain kuorrutus syttyy I-, koska se on peräisin tarkkaavainen, pieni lahja idea yksittäisen lahja.

Syitä sydämen kirjanmerkit on monia, jotka rakastavat kiitos tai hissin, pieni lahja syntymäpäivä tai jouluksi, ... ihmiset, kirjoja, niin varmasti ilo. Tyylikäs lahjaidea!

Tuotetiedot

Sydän kirjanmerkki nauhalle

Materiaali: jousiteräs
henkilökohtainen kaiverrus
läpinäkyvään lahja kirjekuori

2023-09-21T19:55:37+00:00