Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Sweet Pony -keksimuotti

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Ota lapset mukaan keksien tekoon! Tämä söpö, ponin muotoisen ottimen omaava keksimuotti innostaa varmasti perheen pienimmät leivonnan saloihin. Kenties tällä kerralla sitä taikinaa menisi enemmän kekseihin, kuin suuhun…

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Lapset ovat luonnostaan kiinnostuneita aikuisten tekemisistä ja heidät kannattaa ottaa mukaan aikuisten touhuihin. Erityisesti leipominen on kivaa, sillä siinä saa tehdä käsillään ja tietysti maistella taikinaa (kun äidin tai isän katse välttää…) Tämä punainen, keinuhevosen muotoinen keksimuotti sopii hyvin perheen pienimmille leipureille. Keinuhevosen muotoisesta ottimesta on tukevaa ottaa kiinni ja keksien teko sujuu kuin leikki vain!

Valittavana on joko valkoinen tai punainen keksimuotti. Tuloksena on suorakaiteen muotoinen keksi, jossa on koristeelliset reunat sekä pieni sydän keskellä. Keksi on siis helppo lapsenkin irrottaa ja laittaa pellille ja paistamisen jälkeen helppo koristella. Ja kun ei ole tarvetta leipoa, toimii muotti leikeissä pienenä keinuhevosena esimerkiksi pienille nukeille.

Loistava lahja leipomisesta innostuneille lapsille, tai leipomisinnostuksen aikaansaamiseksi! Lapsi tuntee onnistumisen iloa, kun voi hieman puuhailla oman pienen taikinapalansa kanssa, ja nauttia itse tekemistään kekseistä!

Tuotetiedot

Sweet Pony -keksimuotti

  • Mitat 11,5 cm x 5,4 cm x 8,6 cm
  • Väri: punainen tai valkoinen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T23:04:14+00:00