Tarvitsetko apua?

Suuri sydänliitutaulu yksilöidyllä kaiverruksella

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Suuri, yksilöidyllä kaiverruksella koristettu sydänliitutaulu on kaunis, käytännöllinen ja samalla persoonallinen lahjaidea. Kirjoitat siihen ylös päivittäiset muistettavat asiat ja taulun mukana tulevaan, pieneen pyykkinaruun ripustat kätevästi esimerkiksi muistilappuja tai valokuvia. Taulun keskelle tuleva yksilöity kaiverrus, kaksi nimeä ja päivämäärä, tekee lahjasta ihastuttavan ja erityisen. Täydellinen lahjaidea esimerkiksi hää- tai kihlaparille, jota tämä persoonallinen liitutaulu muistuttaa päivittäin ikimuistoisesta hetkestä!

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Suuri sydänliitutaulu yhdistää hauskalla tavalla arkipäiväiset, muistettavat käytännönasiat ja unohtumattoman, rakkaudentäyteisen hetken yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sydämen muotoinen, ripustettava muistitaulu on puisine raameineen vahvasti vintage-tyylinen. Raamien sisällä on hyvin tilaa omille muistiinpanoille ja pienille, rakkaallesi tarkoitetuille viesteille. Suloiseen, sydämen muotoisen liitutaulun ylälaitaan kiristettyyn pienoiskokoiseen pyykkinaruun voit ripustaa niin muistilaput, kauppalistan kuin vaikkapa valokuvia arkea piristämään. Taulun ihastuttavin yksityiskohta on kuitenkin sydämen keskelle tuleva yksilöity kaiverrus, joka pitää sisällään kaksi vapaavalintaista nimeä ja päivämäärän.

Tämä sydämen muotoinen liitutaulu on loistava lahja esimerkiksi hää- tai kihlaparille. Se on samanaikaisesti sekä romanttinen että käytännöllinen lahjaidea ja tulee siis varmasti päivittäiseen käyttöön. Se ilahduttaa esimerkiksi avioparin arkea muistuttamalla joka päivä tuosta kauniista ja erityisestä hetkestä. Romantiikan ei tarvitse aina olla glitterein ja ruusun terälehdin koristeltua, rakkauden ihmeellisyyttä voi ilmentää myös käytönnölisemmillä ja kestävämmillä materiaaleilla. Suuri sydänliitutaulu yksilöidyllä kaiverruksella on täydellinen lahjaidea hääparille tai kihlajaisjuhliin. Se sopii ihastuttavasti myös vuosipäivänä annettavaksi lahjaksi tai muuta romanttista, erityistä hetkeä juhlistamaan! Persoonallinen, kaunis ja käytännöllinen lahja, joka tuo taikaa arjen keskelle!

Tuotetiedot

  • Suuri sydänliitutaulu yksilöidyllä kaiverruksella
  • Yksilöityyn kaiverrukseen tulee kaksi nimeä ja päivämäärä (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Vintage-tyyliset puukehykset
  • Taulun pinta on uudelleen kirjoitettavissa
  • Pakkaukseen kuuluu pyykkinaru, siinä riippuva muistivihko ja 5 pyykkipoikaa
  • Materiaali: puu
  • Mitat: n. 49 x 50 cm
  • Huom! Kaiverrus on sävyltään hienovarainen, se on liitutaulun pohjamateriaalina toimivan puun värinen
2021-01-17T06:42:19+00:00