Tarvitsetko apua?

Suuri sydän plakkia kaiverrus

49,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Täysi kaunis, todella käytännöllinen ja henkilökohtaisesti sen päälle: Suuri, kaiverrettu sydämenmuotoinen aluksella sopii kirjoittamista ja keräämällä pieni pala paperia tai kuvia leviää kodikas tunnelma ja muistuttaa samalla omaperäisesti häihin. Erinomainen lahja muodikkaalla maalaistalon tyyliin - ja selkeä käsitys lahja-Toimituksen valinta!

* Pakolliset kentät

49,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kaiken mitä pitäisi muistaa ja mitä haluat muistaa ikuisesti - suuri sydän plakkia kaiverrettu yhdistää molempia. Sydämenmuotoinen muistio levyt roikkuu ulkopuolella ympäröi puinen runko vintage näyttää, sisällä on paljon tilaa omia merkintöjä, pienet toiveet ja valitsemasi kaiverrus: huomaamaton ja ikuistettu kaksi nimeä ja päivämäärä.

Tämä loistava lahjaidea häät paranee jopa vähän lisätoimintoja; pyykkinarulla pyykkipojat pieniä ulottuu sydämen, riippuu myös pieni Notepad ostoslistoja tai vastaavan sivulle.

Mitä haluamme tästä lahjaidea hyvin, että se on sekä romanttinen ja käytännöllinen, se on aina käytössä ja pään, eikä pölyttymään huomaamatta. Kilpaile todiste siitä, että romanssi ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kitsch ja glitter on - jopa sitoutuminen tai keräämään erinomainen idea!

Tuotetiedot

Suuri sydän plakkia kaiverrus henkilökohtaisesti kaiverrettu kaksi nimeä ja päivämäärä - älä käytä erikoismerkkejä! Puinen runko vuosikerta katsoa Boardsurface uudelleenkirjoitettava mukaan lukien pyykkinarulla pyykkipojat 5 kuten liitteenä muistilehtiö mukaan lukien jousitus Materiaali: puu Mitat: noin 49 x 50 cm Huom kaiverrus on visuaalisesti huomaamaton, se on alttiina taustalla puuta.
2023-09-28T23:13:48+00:00