Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Suurennuslasi älypuhelimelle

24,90 €
Sis. alv
- +
Elokuvien, tv-sarjojen ja valokuvien katselu tapahtuu yhä useammin älypuhelimen välityksellä, mikä tarjoaa suuren valinnanvapauden ja riippumattomuuden. Joskus näytön koko ei kuitenkaan tahdo riittää, mutta tämän suurennuslasin avulla katselukokemuksesta tulee huomattavasti mukavampi. Suurennuslasi älypuhelimelle sopii erinomaisesti lahjaksi isovanhemmille tai jos muuten vain halutaan katsella suuremmasta ruudusta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Nyt on valokuvien ja elokuvien katselu suoraan älypuhelimesta hieman hauskempaa, sillä tämän suurennuslasin avulla saadaan teksti suurennettua miellyttävän kokoiseksi. Lisäksi suuremmalta näytöltä on helpompi katsella useamman kuin yhden henkilön. Isovanhemmat tulevat pitämään erityisen paljon suurennuslasista, sillä sen avulla valokuvat ja videot saadaan näkyviksi myös heikkonäköisille, joiden on vaikea nähdä mitään pienikokoiselta näytöltä.

Tämä Suurennuslasi älypuhelimelle on todellinen aarre, sillä jatkuva pienen näytön katselu rasittaa silmiä, kun taas puolestaan hieman suurempi näyttö tekee katselusta huomattavasti helpompaa. Suurennuslasia on erittäin helppo käyttää; aseta älypuhelin telineeseen ja lasi suurentaa kaiken kolminkertaisesti. Yksinkertaista ja kätevää, eikä tässä tarvita mitään erityisiä asennuksia, joten myös hieman iäkkäämpien on helppo käyttää tätä nerokasta suurennuslasia. Lahjoita isovanhemmille tai käytä itse vaikkapa elokuvien katseluun suoraan älypuhelimestasi.

Tuotetiedot

Suurennuslasi älypuhelimelle

  • 3-kertainen suurennus
  • Sopii lähes kaikille älypuhelimille
  • Pakkauksen mitat: 56 x 37,5 x 25 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-18T16:41:53+00:00