Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Survival-ranneke

Alkaen: 6,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tässä tärkeä ja aina mukana kannettava lahja vaeltajalle, kalastajalle tai retkeilijälle. Kompassin, tulentekovälineet, pillin ja köyden sisältävä survival-ranneke pelastaa pulasta silloin, kun viestintäyhteydet katkeavat, luonto näyttää voimansa ja metsäreissusta muodostuu koettelemus. Ranneke on kätevä kantaa mukana pidemmälläkin vaelluksella, ja hädän hetkellä se on kirjaimellisesti käden ulottuvilla. Tämä on erinomainen lahjaidea kenelle tahansa luonnossa liikkujalle ja tulee aina luontoharrastajalle tarpeeseen. Tilaa nyt ja anna ystävällesi tai sukulaisellesi merkityksellinen lahja.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Suomen luonto on ihmeellinen ja ainutlaatuinen, täynnä tiheitä ja koskemattomia havumetsiä, soita, järviä ja jokia, ja mitä pohjoisemmaksi mennään, sitä kumpuilevammaksi maisema käy, Lapin tuntureista puhumattakaan. Kukapa ei haluaisi vaellella Suomen komeissa maisemissa ja metsissä?

Entä, jos jokin menee vikaan ja eksyt esimerkiksi metsään? Entä, jos polkupyörän kumi puhkeaa keskellä tietöntä taivalta? Mitä, jos jokin luonnonilmiö jättää eristyksiin? Aina voi sattua jotakin, kun liikkuu paljon luonnossa, ja tiheissä metsissä etevinkin suunnistaja menee joskus eksyksiin. Survival-ranneke on suunniteltu näihin harvinaisiin mutta sitäkin vakavampiin tilanteisiin.

Rannekkeessa on neljä toimintoa. Ensinnäkin siinä on kellotaulun omaisesti kompassi, jolla selvität itsesi metsästä takaisin asutukseen tarvittaessa. Tuluksilla sytytät nuotion helposti, ja ne toimivat ja erityisesti säilyvät kosteassa paremmin kuin tulitikut. Pilliin puhaltamalla annat merkkejä itsestäsi ja parhaimmassa tapauksessa herätät etsintäpartion huomion. Ja köydellä kiinnität telttakankaat, korjaat rikkoutuneen kulkuvälineen tai kiipeät muuten liian vaarallisia kallionkielekkeitä ylös.

Survival-ranneke saattaa joskus muodostua nimensä mukaisesti selviytymisvälineeksi, joten osta tämä hieno ja ajatuksekas lahja lähimmäisellesi, joka viettää paljon aikaa ulkoaktiviteeteissa. Myös loistava lahja esimerkiksi kalareissulle lähtevälle puolisollesi tai maastopyöräilyä harrastavalle sukulaisellesi. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta tämä tärkeä esine.

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: punainen, sininen
  • sisältää kompassin, tulukset (metalliviilan ja puutikun), pillin ja köyden (pituus 2,20 m)
  • materiaali: 100% nylon

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-20T00:43:06+00:00