Tarvitsetko apua?

Superseikkailu, Vuokatti

210,00 €
Sis. alv
- +
Nyt tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua monenlaisiin seikkailuaktiviteetteihin Vuokatissa sijaitsevan Angry Birds Activity Parkin alueella. Haluaisitko kokeilla jousiammuntaa tai esimerkiksi köysilaskeutumista? Nyt onnistuvat nämä touhut sekä monta muuta jännittävää ja adrenaliinia nostattavaa tempausta. Superseikkailulle luovat eeppiset puitteet Vuokatin komeat vaaramaisemat. Tämä monipuolinen elämyspaketti sopii isollekin ryhmälle mukavaksi ja liikunnalliseksi ohjelmanumeroksi – tilaa nyt työporukalle tai polttariseurueelle, mille tahansa vähintään kuuden hengen ryhmälle.
pin delete 28.261800
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Tämä elämyspaketti suurellekin ryhmälle on aivan täydellinen tuote, kun kaipaat ryhmällesi urheilullista ja henkeä nostattavaa tekemistä. Vuokatin seudun ainutlaatuisen komeat vaarat ja järvimaisemat luovat eeppiset puitteet Superseikkailun lajeille.

Tässä paketissa tilataan ryhmälle tehtäväksi neljä seuraavista lajeista: Jättiläisen keinu -elämyslaite, Aerotrim-elämyslaite, trapetsihyppy, voimaleka, karhunpaini, jousiammunta ja köysilaskeutuminen. Jättiläisen keinu on painovoimaa uhmaava keinulaite, joka kiepsahtaa akselinsa ympäri, kun keinuja antaa keinulle riittävästi vauhtia. Aerotrim taas on vapaasti jokaiseen suuntaan pyörivä laite, jossa kolme sisäkkäin olevaa rinkulaa mahdollistavat kehikon suunnanmuutokset täysin odottamattomasti. Kaikki muutkin laitteet ja lajit ovat vauhdikkaita ja hauskoja, ja tietenkin lisäsäväyksen tekemiseen tuo Angry Birds -maailma ja sen tutut, sympaattiset hahmot.

Tämä Superseikkailu soveltuu erityisen hyvin liikunnallista ja ryhmähenkeä parantavaa tekemistä kaipaaville ryhmille. Voitte valita halutessanne hieman helpompia lajeja kokeiltavaksi tai hieman haastavampia – mikä ikinä onkaan ryhmän fiilis ja päivän tavoite. Tilaa tämä kiehtova tempaus ja mainio paketti vaikkapa työosastosi jäsenistölle virkistyspäivän vietteeksi. Taatusti vetreyttävää ja niin kehoa kuin mieltä piristävää tekemistä suurillekin ryhmille – maksimikoko on 30 henkeä.

Tuotetiedot

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

  •  6–30 hlö

 

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-25T06:27:39+00:00