Tarvitsetko apua?

Superpehmeä donitsityyny

Alkaen: 11,90 €
Sis. alv
- +
Superpehmeä donitsityyny on sohvan ja sängyn herkullinen katseenvangitsija. Donitsityyny näyttää aivan esikuvaltaan ja oikeaa donitsia suuremmasta koosta huolimatta tämän nähdessään sitä tekee mieli ihan puraista palanen suussasulavaa donitsia. Donitsityyny on ihanan pehmeä ja soveltuu hyvin vaikkapa päiväunien päänaluseksi. Sohvalla kirjaa lukiessa pää on mukava painaa pehmeää tyynyä vasten. Houkuttelevat strösselit pinkillä tai suklaisella pohjalla tekevät näistä superpehmeistä tyynyistä ihanat sisustustyynyt ja jokainen haluaakin tyynyn nähdessään ottaa sen syliinsä. Superpehmeä donitsityyny sopii lahjaksi väreistä pitäville tai piristämään esimerkiksi valkoista sisustusta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Näitä tyynyjä kannattaisi kahvilanpitäjien pitää sekä näyteikkunalla että istumasohvien tyynyinä. Niin houkuttelevia tyynyt ovat, että mikäli saatavilla vain olisi oikeita donitseja, tulisi niitä asiakkailla taatusti tilattua. Vesi herahtaa kielelle, kun donitsityynyn näkee ja hetken sen kanssa tuttavuutta tekee! Nyt siis kaikki kahvilanpitäjät liikkeelle ja donitseja leipomaan. Houkuttimeksi kannattaa tilata näitä ihania superpehmeitä donitsityynyjä!

Superpehmeän donitsityynyn alapuoli on aidon donitsin värinen ja päällinen valinnan mukaisesti joko pinkin kuorrutuksen tai suklaisen kuorrutuksen värinen. Molempia vaihtoehtoja koristavat värilliset strösselit. Superpehmeät donitsityynyt sopivat erinomaisesti myös puutarhatuoleihin tukemaan selkää sekä luomaan rentoa puutarhajuhlatunnelmaa. Tilaa kerralla heti useampi donitsityyny tuomaan ihanaa väriä joko omaan kotiisi tai kenties kahvilaasi tai anna herkkusuulle ystävällesi tämä herkullisen näköinen, superpehmeä tyyny lahjaksi!

Tuotetiedot

Superpehmeä donitsityyny

  • Pakkauksessa yksi tyyny
  • Värivaihtoehdot: ruskea tai pinkki
  • Materiaalit: päällinen 100 % polyesteria, täyte silikonoitu kuitu
  • Mitat: n. 38 x 38 x 10 cm
  • Paino: n. 530 g
2020-11-28T21:31:05+00:00