Tarvitsetko apua?
Pääsiäis-ALE
Code: 12% alennuskoodilla EGG12, 15% alennuskoodilla EGG15, 20% alennuskoodilla EGG20, 25% alennuskoodilla EGG25 Lisätietoja
Aikaa jäljellä:

Lisää kuvia

Suoseikkailu lumikengillä, Rovaniemi

Toimitusaika: Varastossa

Oletko aina halunnut patikoida suolla turvallisissa olosuhteissa oppaan kanssa? Nyt tämä on mahdollista, sillä Rovaniemen Husky Park -tapahtumapuisto järjestää ohjattuja retkiä lähisoille. Ei muuta kuin lumikengät jalkaan ja kohti käymättömiä korpimaita. Tämä lahja sopii erityisen hyvin urheilullisille ja itseään haastamaan pyrkiville, niin yksittäisille henkilöille kuin pariskunnille ja vaikka suuremmille ryhmillekin. Vajaan kahden tunnin aikana tarvotaan rämeellä, nautitaan luonnosta ja ylitetään itsensä.

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
40,00 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suomi on soita täynnä, ja niiden luonto on kerrassaan huikea. Soilla elämä kukoistaa, on lukemattomia lintulajeja, nisäkkäitä ja hyönteisiä, huikean moninainen kirjo kasveja ja puustoa. Suot ovat Suomen luonnon ydintä, ja nyt niihin on mahdollista tutustua lähemmin tämän huikean elämyslahjan puitteissa – ei muuta kuin lumikengät jalkaan ja ympäristöä tutkimaan!

Rovaniemen Husky Park -toimintapuisto järjestää ohjattuja lumikenkäkävelyitä soille – katso oheisesta infoboksista retkien tarkemmat ajat tai ota suoraan Husky Parkiin yhteyttä ajankohdista. Tämä lahja onkin varsin mutkaton tilattava: lahjan saajan täytyy vain pukeutua lämpimästi ja laittaa ylleen märkään maastoon soveltuvat kengät. Sitten lähdetään ryhmässä oppaan kanssa soille tarpomaan, ja ryhmän toiveiden mukaisesti retki kestää maksimissaan pari tuntia. Opas osoittaa lähisuon turvallisimmat reitit ja voitte yhdessä tutustua suoympäristön ainutlaatuiseen luontoon. Retkeä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Osta tämä lahja syntymäpäiväksi esimerkiksi kesälomaa viettävälle opiskelijalle tai koululaiselle – toki tässä on mielekästä tekemistä myös työpaikan virkistyspäivän viettoon tai mille tahansa isommallekin porukalle tempaukseksi. Esimerkiksi polttariseurue viihtynee muutaman hetken suokävelyllä, samoin urheiluseura välipäivänään. Hauska ja mutkaton elämyslahja moneen tilanteeseen!

Tuotetiedot

min. 2 hlö, jotta retki toteutuu

Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-03-18T06:25:04+00:00