Tarvitsetko apua?

Suola- ja pippurisirotinsetti Hehkulamput

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä suola- ja pippurisirotinsetti tulee piristämään ruokapöytääsi aivan erityisellä tavalla, sillä nämä sirottimet ovat ulkoasultaan perinteisen retron hehkulampun muotoiset. Perinteiset mausteet suola ja pippuri ovat osa ruokapöydän kattausta, mutta nyt voit tehdä tämän kattauksen tyylillä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yllätä illallisvieraasi oikein kunnolla ja iloisesti näiden persoonallisten suola- ja pippurisirottimien avulla, jotka näyttävät toden totta retrohenkisiltä hehkulampuilta. Nämä upeat, leikkisät sirottimet antavat hauskan ilmeen kattaukselle ja tuovat piristävän lisän keittiön varustukseen. Sirottimet on helppo täyttää kiertämällä auki kantaosa, jossa myös sijaitsee pieni reikä ruoan maustamiseen. Ihanteellinen myös lahjaksi kodin kokki kolmoselle!

Jokaisessa kodissa tulisi olla tällainen suola- ja pippurisirotinsetti, sillä ovathan ne sentään ruokapöydän suosituimmat perusmausteet! Päivitä siis keittiötäsi näillä hauskoilla maustesirottimilla, jotka täydentävät erinomaisesti ruokapöytää ja antavat viimeisen päälle tyylitellyn ilmeen jokaiseen kattaukseen - pilke silmäkulmassa. Mikset yllättäisi ystävääsi ja lahjoittaisi hänelle nämä tyylikkäät, hehkulamppua muistuttavat suola- ja pippurisirottimet, jotka ovat sekä hauskat että käytännölliset. Suorastaan loistava hankinta tuparilahjaksi retroa rakastavalle ystävälle!

Tuotetiedot

Suola- ja pippurisirotinsetti Hehkulamput

  • Täytettävät sirottimet
  • Mitat: halkaisija 5,5 cm
  • Huom: Käsinpestävät
2021-01-18T20:04:54+00:00