Tarvitsetko apua?

Suojelusenkeli-muistilappu - pidin kaiverrus

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Pieni kaunis suojelusenkeli suojelee vastaanottaja Zettelhalter maksamatta ennen kadonnut papereita! Henkilökohtainen engravable lahjaidea on hyvin tarkkaavainen, todella kaunis ja käytännöllinen sellainen. Täydellinen onnittelut!

* Pakolliset kentät

9,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tuulenpuuska tai huolimaton liikkeen jo tärkeä kuitti, käyntikortti tai tärkeä huomautus ei voida tavoittaa. Tässä mielessä suuri suojelusenkeli harjatusta metallista on hyvä henki ja varovainen hänen magneettinen laite luotettavasti kaikkiin hänelle uskottujen luetteloon.

Lisäksi henkilökohtaisen engravable, pieniä paperin pidike on saatavilla myös kaikille muille onnentoivotuksia jonka haluat antaa syntymäpäivä tai muu tilaisuus joku matkan varrella. Yhtä epätavallinen ja vakuuttava ajatus onnitella heitä! Elegantti merkille haltijan tulee sydämestä ja on täydellinen toive, esimerkiksi ystävä tai tuttava kaikki parhaat, tai ilman häntä päästä liian lähelle häntä.

Onnentoivotuksia, tyylikkään asuin lisälaite, joka luultavasti jokainen voi käyttää ja henkilökohtaista omistautumista boot, tämä pieni enkeli vakuuttaa kautta linjan - loistava lahjaidea!

Tuotetiedot

Personalizable viinilasi Monogram

Punaviinin ja valkoviini
muokattavissa
Valmistettu korkealaatuisesta lasista
Mitat: 8 x 22 x 8 cm
Kapasiteetti: 312 ml

2023-12-07T11:10:35+00:00