Tarvitsetko apua?

”Suojelusenkeli” kirjepaino kaiverruksella

9,90 €
Sis. alv
- +
Hieno pieni lahjaidea, joka tulee työhuoneessa taatusti tarpeeseen: tämä suojelusenkeliltä ulkoasunsa lainannut paperipaino säilyttää kuitit, käyntikortit ja muistilaput tallessa tuulenpuuskilta ja näyttää pöydän päällä kauniilta. Täydellinen lahjaidea kollegalle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Pienikin tuulenpuuska avoimesta ikkunasta ja tärkeät paperit lentelevät ympäri huonetta – ikävä tilanne, joka kuitenkin vältetään tämän tuotteen avulla. ”Suojelusenkeli” kirjepaino säilyttää allaan tärkeät lappuset tallella ja käden ulottuvilla. Lisäksi siinä on magneetti pienien metalliesineiden, esimerkiksi klemmareiden tai kuulakärkikynien kiinnittämistä varten. Tämä mainio esine onkin nimensä veroisesti varsinainen työpöydän suojelusenkeli!

Kun mietit esimerkiksi hyvälle työkaverille joulutervehdystä tai syntymäpäivälahjaa, suosittelemme lämpimästi lahjat.fi-toimituksessa tätä kirjepainoa. Kätevyytensä lisäksi se on myös henkilökohtainen lahja – siitä pitää huolen lahjansaajan nimikirjainkaiverrus kirjepainon jalustassa. Täydellinen lahjaidea virallisempiinkiin tilanteisiin – tilaa nyt kauttamme ja ilahduta työpöytänsä järjestyksen kanssa tuskailevaa.

Tuotetiedot

”Suojelusenkeli” kirjepaino kaiverruksella

  • sisältää magneetin
  • pyöreä jalusta
  • väri: hopea
  • mitat: 3 cm x 2 cm (jalusta), 3,5 cm (veistoksen korkeus)
  • materiaali: harjattu metalli
  • kaiverrus enintään kaksi kirjainta, ei erikoismerkkejä
2019-09-19T16:45:24+00:00