Tarvitsetko apua?

Suloinen jänislamppu

94,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Jäniksellä on pitkät korvat sekä lyhyt ja pörröinen häntä. Talvisin jänis on valkoinen ja niin ihanan suloinen! Nämä jäniksen tuntomerkit löytyvät myös tästä kauniista sisustusvalaisimesta, jolla voidaan loihtia herkkää tunnelmavaloa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Jänislamppu on tehty laadukkaasta keramiikasta ja pyöreässä hännässä valoa antaa LED-lamppu. Suloinen jänis on kaunis sekä valon kanssa että ilman valoa ja sille voi löytää sopivan paikan vaikkapa yöpöydältä tai lipaston päältä. Lastenhuoneessa valaisin voi toimia yövalona tai se voi näyttää öisin tietä kylpyhuoneeseen. Tilaa kaunis lamppu lahjaksi vaikka nuorelle parille tai lastenhuoneeseen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Valkoinen keraamiikka yhdistettynä pelkistettyyn muotoiluun toimii aina. Tämä pieni, jänikseltä muotonsa saanut LED-valaisin herättää huomion yksinkertaisella kauneudellaan. Muotoilun kruunaa pyöreän hännän valaisin, joka herättää jänön eloon. Samalla se luo herkkää tunnelmavaloa huoneeseen. Iltaisin, kun alkaa hämärtämään, on mukava laittaa tunnelmavaloja päälle ja käpertyä sohvalle viltin alle. Tunnelmavalot kuuluvat niihin pieniin asioihin, joilla arjesta voi tehdä helposti luksusta!

Valaisimessa on musta kaapeli, jolloin tummaa seinää tai huonekalua vasten kaapeli ei pääse herättämään huomiota, vaan huomion saa kaunis lamppu itse. Valaisin sopii hyvin yhteen puunväristen huonekalujen sekä lastenhuoneen värikkäiden kalusteiden kanssa. Suloisen jänislampun lampun kesto on noin 20000 tuntia. Osta suloinen jänislamppu lahjaksi vaikka juuri vauvan saaneelle parille laitettavaksi vauvan huoneeseen. Kauniissa valossa on ihana katsella pienen vauvan suloista tuhinaa ja rauhallista unta!

Tuotetiedot

Suloinen jänislamppu

  • LED-valaisin
  • Lampun kesto: noin 20000 tuntia
  • Valovirta: 48 lumenia
  • Väri: valkoinen
  • Kaapelin väri: musta
  • USB-verkkovirta-adapteri
  • Materiaali: keramiikka
  • Mitat: 17 x 10 x 17 cm
2021-01-19T21:43:03+00:00