Tarvitsetko apua?

Suklaalähde

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Nyt on saatavilla kaikkien suklaan ystävien ja kauniista kodintarvikkeista fiiliksiä saavan ihannelahja – esimerkiksi suklaata arvostavalle sukulaiselle tai läheiselle ystävälle! Sulatettu suklaa valuu kauniisti tämän hienon suklaalähteen keskeltä reunojaan alas, ja herkkuun kastetaan hedelmäviipaleita, marshmallow-karkkeja tai keksejä. Kerrassaan upea lahjatavara, kätevä keittiölaite ja kaikkien suklaakestien keskipiste, ja varastaa myös esimerkiksi häiden lahjapöydällä kaiken huomion! Toimi nyt ja tilaa – mainio ja arvokas lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suklaalähde on huomiota herättävä ja ruokahalua nostava koriste-esine ja keittiötarvike. Se nostaa sulan suklaan pumpulla lähteen keskelle ja suklaa valuu pitkin kaivon reunoja. Verkkovirralla toimiva suklaaputous onkin jokaisen makeanhimoisen ja suklaan rakastajan toivelahja, ja siitä on mukava tarjota jälkiruokaa vaikkapa kylään tulleille illallisvieraille. Dipatkaa yhdessä mansikoita, vaahtokarkkeja tai hedelmiä lähteeseen!

Tämä suklaasuihkulähde on hyvin helppokäyttöinen laite: kytket sen sähköpistokkeeseen ja täytät suklaalla. Sitten virrat päälle, ja suklaa alkaa pikku hiljaa nousta lähteen keskeltä sen huipulle – valuakseen pyöreitä metallilevyjä pitkin takaisin lähteen pohjalle. Laitteen rauhaisa liike on esteettisesti mykistävän hienoa, ja valuvaan suklaaseen voidaan kastaa pikkunaposteltavia. Voit täyttää lähteen millä tahansa sileällä ja ei ylimääräisiä ainesosia sisältävällä suklaalla. Suklaalähteen kaikki puhdistettavat osat lähtevät helposti irti, ja ne on pesemisen jälkeen helppo kiinnittää laitteeseen uudelleen.

Tämän suklaalähteen design on tyylikästä ja modernia muotoilua, ja keittiötarvikkeena se herättää ansaittua huomiota. Tilaa nyt esimerkiksi joululahjaksi sukulaisellesi tai hyvien ystävien hääjuhlaan sulostuttajaksi. Kaikille itsensä hemmottelemista rakastaville ja herkkujen ystäville täydellinen lahjaidea ja lahjat.fi-toimituksen makoisa suositus.

Tuotetiedot

  • käyttöohjeet
  • puhdistaa
  • 60 W
  • 220–240 V
  • 50/60 Hz
  • ei sisällä suklaata tai muita elintarvikkeita
  • 15 cm x 25 cm x 15 cm
2021-09-23T09:08:12+00:00