Tarvitsetko apua?

Suklaa Kylpysetti

17,90 €
(81,36 € / kg) Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Suklaiset kylpyherkut huumaavat ulkonäöllään ja tuoksullaan. Avaa kaunis lahjapaketti ja liuota yksi näistä suklaisista leivoksista lämpimään veteen kanssasi. Pääset hetkeksi arkea pakoon huumaavan suklaakermaisen tuntuiseen kylpyyn rentoutumaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suklaa-unelmainen kylpysetti kutsuu kanssaan lämpimään kylpyyn. Lahjapakkauksesta paljastuu toinen toistaan upeamman suklaisen makeita kylpyherkkuja. Anna muun muassa kaakaovoisen tai sheavoisen kylpysuklaan sulaa lämpimään veteen ja helliä ihoasi. Nämä suklaaleivokset on tarkoitettu rentouttaviin hetkiin, kun pääset hetkeksi ottamaan aikaa ja hemmottelemaan itseäsi pitkän päivän päätteeksi. Itsestään huolta pitäminen on tärkeää ja pienistä kauniista hetkistä on tärkeää nauttia. Sytytä kynttilä, himmennä valot ja kaada itsellesi lasi kuplivaa. Nämä herkulliset kylpytuotteet saavat oman kylpyhuoneesi tuntumaan luksuskylpylältä ainakin muutaman hetken ajan.

Kauniissa lahjapakkauksessa tulee kuusi erilaista syötävän herkullista suklaa- ja tryffelileivoksen näköistä kylpytuotetta, jotka liukenevat kylpyveteen saaden ihosi tuntumaan persikkaisen pehmeältä ja tuoksumaan suklaisen hyvältä. Toimii myös erinomaisena lahjana kaikille ystävillesi niin merkkipäivänä kuin joulunakin.

Tuotetiedot

Suklaa Kylpysetti

  • 6 suklaa- ja tryffeli-kylpytuotetta (4 x 30g, 2 x 50g)
  • Enimmäkseen luonnontuotteista valmistettu
  • Käsintehty
  • Sisältää mm. sheavoita ja kaakaota
  • Lahjapaketissa
2022-01-28T16:49:25+00:00