Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Sukat Suklaajäätelö

10,90 €
Sis. alv
- +
Nämä suklaajäätelö-sukat eivät ainoastaan ole käytännölliset ja mukavat, vaan myös hauskannäköiset! Puuvillasta valmistetut sukat ovat mahtava ja sukupuolineutraali lahja kaikille humoristisille sekä tyylikkäille ihmiselle, jotka haluavat pientä piristystä pukeutumiseensa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Nämä suklaajäätelösukat ovat niin makeat, että voit erehtyä jopa maistamaan niitä! Sukupuolineutraalit sukat ovat loistava yllätyslahja ystävällesi, puolisollesi tai vain itsellesi. Samanaikaisesti tyylikkäät sekä lapsenmielisesti hauskat sukat sopivat nykypäivän trendikkäisiin asuihin paremmin kuin hyvin! Ne lähetetään hauskasti jäätelötikun kanssa pakattuina, saaden paketin näyttämään aidolta jäätelöltä!

Sukkien kärjet sekä lahkeensuut ovat aivan kuin strösselistä jäätelöä ja niiden keskiosa puolestaan suussa sulavaa suklaajäätelöä. Näillä sukilla voit tehdä virallisemmastakin asustasi hieman rennomman ja lisätä näppärästi pientä pilkettä silmäkulmaan. Sukkiin astuessasi päiväsi ei vain yksinkertaisesti VOI mennä mönkään!

Sukat sopivat niin naisille kuin miehillekin kokonsa puolesta. Muista myös ystäviäsi tilatessasi nämä upeat sukat ja nauti yllättyneestä ilmeestä heidän kasvoillaan, kun he luulevat avaavansa seuraavista lahjapaketeistaan sulaneen jäätelöpuikon. Upea lahja jokaiselle hieman lapsenmieliselle ystävälle, puolisolle tai työtoverille!

Tuotetiedot

Sukat Suklaajäätelö

  • Yksi pari värikkäästi koristeltuja suklaanvärisiä sukkia
  • Mitat: 16 x 24 x 3 cm
  • Materiaali: 100% puuvillaa
2019-02-21T11:37:45+00:00