Tarvitsetko apua?

Suihkuverho Maailmankartta

18,90 €
Sis. alv
- +
Mitä antaa lahjaksi varsinaiselle maailmanmatkaajalle? Tämän suihkuverhon tietysti. Verho ei suojaa pelkästään tulvimiselta, vaan suihkun aikana se saa suihkuttelijan aatokset niin matkamuistoihin kuin tuleviin reissuihinkin. Kerrassaan nokkela lahjaidea sekä kaikille matkustusta harrastaville että uusia seikkailuja janoaville!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Haaveiletko valloittavasi vielä maailman? Onko reissaaminen mukavin harrastuksesi? Vai onko ystäväsi kenties menettänyt sydämensä maailmalla matkaamiseen? Joka tapauksessa, reissusta kotiinpaluu on aina lopulta yhtä ihanaa. Tämä maailmankartalla somistettu suihkuverho tekee tästä lähtien jokaisen matkustelevan kotiinpaluusta entistäkin mukavampaa, kun suihkuun mennessään voi katsella karttaa ja palauttaa mielensä syövereistä hauskoja matkamuistoja. Varoitettakoon, ettei tämä ole silti lainkaan toimivaa vastalääkettä alati kasvavaan matkakuumeeseen - päinvastoin, tämän suihkuverhon takana suihkutellessasi pääset virittäytymään myös tulevien matkojesi suunnitteluun!

Kuka sanoikaan, että suihkuverhon tulisi olla loputtoman tylsä? Kumpi houkuttaa enemmän astumaan pesulle - valju, yksivärinen suihkuverho vaiko inspiroivalla maailmankartalla somistettu? Vastaus tähän lienee melko lailla yksimielinen. Piristä kotisi tällä maailman tuoksuihin ja makuihin ajatuksesi kuljettavalla verholla tai anna se lahjaksi matkustavalle ystävällesi vaikkapa tupaantuliaisissa tai syntymäpäivänä. Tässäpä takuuvarmasti lahja, joka saa sekä antajan että lahjottavan iloiseksi välittömästi!

Tuotetiedot

Suihkuverho maailmankartta

  • Mitat: n. 180cm x 180cm
  • Materiaali: 100% polyesteria
  • Väri: Valkoinen (maailmankartta: värillinen)
2021-01-25T04:54:08+00:00