Tarvitsetko apua?

Sudoku-WC-paperi

6,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Sudoku on eräänlainen numerollinen ristisanatehtävä, joiden ratkomiseen tarvitaan matemaattista älliä sekä päättelytaitoa. Sudokujen täyttäminen on mukavaa puuhaa ja aivotkin saavat aina tarpeellista jumppaa. Nyt voit lahjoittaa läheiselle ihmisille sudokuja WC-paperirullan muodossa, sillä onhan nyt hauskempaa tehdä jotakin mielekkäämpää vessassa kuin lukea niitä ainaisia sarjakuvia. Tilaa nyt tämä hilpeä lahja ystävien tupareihin tai sisarukselle synttärilahjaksi. Myös erinomainen tuliainen silloin, kun ystävät pyytävät kesämökille viikonloppua viettämään.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän sudokut, nuo itämaiset ristisanat, joissa pyritään täydentämään ruudukoita vaillinaisten numerovihjeiden perusteella? Sudokuita on helpoista ultravaikeisiin, ja ne kutkuttelevatkin aivonystyröitä ja parantavat päättelykykyä. Sudokuiden ratkominen on täydellistä vapaapäivän puuhastelua, ensiluokkaista mökkitekemistäkin.

Joten nyt kaikki sudokujen ystävät, huomio! Tämä kimurantti vessapaperirulla on nimittäin täydellinen lahja ystävälle tai sukulaiselle, miksei toki myös vaikkapa omille vanhemmille, jotka kaipaavat arkeensa aivopähkinöitä. Kolmikerroksinen vessapaperirulla sisältää 200 eri sudokua, ja ne tarjoavatkin erinomaisen vaihtoehdon sanomalehdelle tai sarjiksille, joita wc-istunnolla normaalisti luetaan. Tämähän on myös nerokas tuote: ratkaise sudoku paperiarkkiin ja käytä sitten arkki normaliin tapaan niin kuin vessassa tavataan toimia. Takuuvarma hitti myös kesämökin pikkulassa!

Lahjan huumoriulottuvuus on tietenkin myös ilmeinen, ja juhlaseurua saa makoisat naurut, kun päivänsankarin paketista paljastuu sudoku-wc-paperirulla. Hauskat huulet ovat aina tervetulleita, ja tämä lahja naurattaakin takuuvarmasti saajaansa. Pakkaus sisältää yhden rullan sudoku-wc-paperia, ja tämä onkin mutkaton ja helposti annettava lahjaidea myös esimerkiksi kaverin tupaantuliaisiin tai ensimmäiseen omaan kotiin. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta sudokujen ystävää tällä hilpeällä paperirullalla – varma lahjaonnistuminen!

Tuotetiedot

  • kolmikerroksinen arkki
  • painatus yhdellä puolella
  • rulla sisältää 200 sudokua
2023-06-01T05:37:19+00:00