Tarvitsetko apua?

Sudenkorennot seinäkoriste

Alkaen: 10,90 €
Sis. alv
- +
Nämä muovista valmistetut sudenkorennot luovat seinälle maagista, kolmiulotteista tunnelmaa ja muuttavat kodin sisustusta charmikkaammaksi. Pakkaus sisältää 20 eri kokoista sudenkorentoa, jotka muodostavat kauniin parven seinälle ripustettuina – ja totta kai muoto on vapaa ja oman maun mukaan päätettävissä. Loistava lahjaidea esimerkiksi äidille, joka pitää sisustustavaroista, tai siskolle uuteen kotiin. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja lahjoitat itse muovisudenkorentojen ohella myös taikaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Sudenkorennot ovat mystisiä ja kiehtovia hyönteisiä, ja myös eräitä vanhimmista hyönteislajeista. Korentoja on esiintynyt maapallolla ja satoja miljoonia vuosia sitten, ja niistä kerrotaan kansantarinoita. Nämä tarujen hyönteiset ovat olleet osa inhimillistä kulttuuria jo vuosituhanten ajan, ja ne herättävät kookkaina ja värikkäinä hyönteisinä myös kunnioitusta.

Nyt tämä muinainen olento on vangittu seinäkoristeeseen – ja se onkin aivan upea lahja niin sisustusta rakastaville vanhemmillesi kuin myös siskolle tai veljelle omaan kotiin. Setti koostuu 20 eri kokoisesta sudenkorentofiguurista, jotka kiinnitetään seinälle omavalintaiseen muotoon. Korentojen kiinnitysmekanismit, jotka ovat pakkauksessa mukana, pitävät ne senttien päästä seinästä ja niiden taakse seinälle heijastuukin upea varjo, joka luo kolmiulotteisen vaikutelman ja nostaa vielä näin entisestään korentokoristeen ihastuttavuuspotentiaalia.

”Sudenkorennot” seinäkoriste on ajattoman kaunis ja trendikkään minimalistinen sisustuselementti moderniin kotiin ja se nostaakin sisustuksen näyttävyyttä entisestään. Tämä erinomainen lahjaidea toimii toki myös esimerkiksi työpaikan kahvihuoneen seinustalla luomassa rauhoittavaa ja rentouttavaa tunnelmaa. Kuinka kauniilta valkoinen korentoparvi seinustalla näyttääkään! Tilaa nyt tämä maaginen ja eteerinen koriste verkkokaupastamme ja pakkaa esimerkiksi joulupakettiin tai syntymäpäiväkääreseen rakkaalle ihmiselle.

Tuotetiedot

  • väri: valkoinen tai harjattu nikkeli
  • setissä 20 erikokoista sudenkorentoa
  • materiaali: muovi
  • ripustusmateriaalit mukana pakkauksessa

Tuotetiedot

  • väri: valkoinen tai harjattu nikkeli
  • setissä 20 erikokoista sudenkorentoa
  • materiaali: muovi
  • ripustusmateriaalit mukana pakkauksessa
2020-12-01T04:17:03+00:00