Tarvitsetko apua?

Stressinlievityspallo

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ota iisisti, älä jännitä! Aina, kun harmittaa tai paine kasvaa, vetreytä aivojasi ja sormiasi tämän humoristisen stressipallon kanssa. Pallo irvistää takaisin, joten sen tempominen on jopa hieman henkisesti tyydyttävää. Pura viha mieluummin palluraan kuin vaikkapa pahoihin sanoihin. Stressipallo kulkee kätevästi taskun pohjalla mukana ja pallon puristelemisen virkistävät seuraamukset tuntee kehossaan heti. Stressistä ei kannata kärsiä, kun lievennys on näin lähellä.

Other customers bought

Kuvaus

Stressi on 2000-luvun vitsaus. Stressi lisää kehon kuormitusta, nostaa riskiä sairastua ja estää ajatustyön. Stressaantuneena ei ihminen pysty mihinkään. Niinpä stressitilaa on syytä kaikin tavoin lieventää. Tämä hilpeä stressinlievityspallo osallistuu rasituksen vastaiseen taisteluun omalla irvistävällä tyylillään. Kun palloa puristelee ja runtelee, ajatukset selvenevät ja pääkopassa on taas tilaa tärkeämmille asioille. Tämä on halvinta terapiaa, ja hauskaa sellaista!

Stressinlievityspallo on erinomainen lahja kaikille toimistotöiden alla riutuville, kotona tiukkoja tilanteita kohtaaville tai julkisia esiintymistilanteita kammoavalle. Muutama puristus laskujen läpikäymisen lomassa, ennen tärkeää puhetta tai vaikeaa tenttiä – toimii takuuvarmasti, olo rentoutuu ja asiat tuntuvat luistavan paremmin. Myös tupakan lopettajille ehdoton lahja: aina kun tekee mieli sortua, palloa kannattaa hypistellä filtterin sijaan. Muusikot saavat esiintymistilanteissa pallosta myös vetreytystä sormilleen ja esiintymisjännitys laukenee. Pallo kulkee aina mukana taskussa, ja puristeleminen on huomaamatonta – oma muutaman minuutin rentoutumishetkesi tilanteessa kuin tilanteessa, julkisissa liikennevälineissä, punaisissa valoissa, kahvitauolla, hyppytunnilla.

Pakkaus sisältää kolme erikokoista, loukkaavasti irvistävää stressipalloa. Kun näille pikku vihulaisille antaa kunnolla runtua, taakka harteilla keventyy ja hankalat ajatusjumit hälvenevät.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kolme erikokoista palloa
  • materiaali: vaahtomuovi
2023-11-29T15:18:36+00:00