Tarvitsetko apua?

Star Wars: R2D2 herätyskello

47,90 €
Sis. alv
- +
Olkoon Voima kanssasi – heti aamuherätyksestä alkaen! Tämä R2D2-mekaanikkodroidin hahmon ottanut herätyskello onkin jokaisen Star Wars -fanin paras lahja ja kerrassaan upea sisustuselementti. R2D2 on eräs Star Wars -universumin rakastetuimpia ja keskeisimpiä hahmoja, ja tämä herätyskello onkin niin nuoren kuin vanhemman Star Wars -diggarin lempiesine. Osta nyt lahjaksi ja ilahduta Star Wars -harrastajaa tällä hienolla esineellä. On takuuvarmasti mukavampaa herätä uniltaan, kun herätyksen suorittaa tämä symppis robotti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Star Wars -saaga, Tähtien sota, lienee eräs popkulttuurin tunnetuimmista tarinoista. Alun perin kolmiosainen elokuvasarja on paisunut kohta kymmenen mittaiseksi, ja lisäksi Star Wars -universumiin kuuluu lukuisia piirrossarjoja, konsolipelejä, tv-sarjoja, teemapuistoja ja sarjakuvia. Tämä Geogre Lucasin luoma tarina kertoo ilkeän Imperiumin ja tähtikapinallisten yhteenotosta ”jossain kaukaisessa galaksissa, hyvin kauan sitten”.

R2D2-mekaanikkodroidi on Star Warsin tunnetuimpia ja rakastetuimpia hahmoja. Tämä pieni ja hidasliikkeinen robotti kaivaa työkalupakistaan aina tarvittavat välineet ovien, lukkojen tai avaruusalusten hyperajomoottoreiden korjaamiseen – erikoisominaisuutenaan hilpeä, koiran vinkunaa tai lapsen jokellusta muistuttava, pulputtava ja piipittävä ulosanti. Mitään selvää siitä ei saa, mutta hauskalta kuulostaa!

Tämän herätyskellon huikeinta antia onkin R2D2:n alkuperäinen, äänisuunnittelija Ben Burttin ideoima puheenparsi, jolla hän herättelee lempeästi uuteen päivään. Ja totta kai herätyskellossa on digitaalinen näyttö, josta voi aina tarkistaa kellonajan. R2D2 näyttää pöydällä seisoessaan aivan mahtavan sulkulta ja virkistääkin takuuvarmasti kaikkien Star Wars -fanien mieltä, miksei ketä tahansa popkulttuuridiggariakin. Osta nyt tämä upea esine lahjaksi – tämä on mainio annettava ihan kenelle tahansa, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • digitaalinäyttö
  • suositellaan yli viisivuotiaille lapsille
  • mitat: 10 cm x 6 cm x 16 cm
2021-01-19T19:16:05+00:00