Tarvitsetko apua?

Star Wars R2-D2-keittiöajastin

17,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Unohda tylsät vaihtoehdot ja tee kokkailusta hauskempaa ajastimella, joka saa ajatukset kaukaisiin galakseihin! R2-D2-keittiöajastimen avulla keittiökatastrofit välttyvät ja kodin sopu säilyy. Ajastimen voit säätää jopa 60 minuuttiin, ja ruoan valmistuessa ehdit tehdä muita hyödyllisiä kodinaskareita. Anna R2-D2:n pitää huoli siitä, ettei mikään mene pieleen. R2-D2 on yksi Star Wars-elokuvien rakastetuimmista hahmoista, joten sympaattisen ja lojaalin pikkurobotin kanssa kokkailu on varmasti mukavaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Monet ruokalajit vaativat kotikokilta niin kärsivällisyyttä kuin ehdotonta tarkkuutta. Minuutti liian pitkään, niin herkullinen kakku muuttuu kuivaakin kuivemmaksi, ja hartaasti odotetut kahvikekkerit menevät kerralla pieleen. Silloin ei ole itku kaukana. Kananmunat ovatkin aivan oma monimutkainen lukunsa, vaativista liharuoista puhumattakaan. Ei ole myytti, että lehtipihvi muuttuu pannulla helposti kuivaksi kengänpohjaksi. Keittiöajastinta käyttämällä kokkaaminen helpottuu valtavasti, joten mikset antaisi R2-D2:n, Star Wars-elokuvien nokkelan pikkurobotin, kantaa vastuuta tästä tärkeästä tehtävästä? Heitä vain vuoka uuniin, pistä R2-D2 töihin ja anna hänen ilmoittaa, milloin ruoka on valmista. Tiimityötä parhaimmillaan!

Niin kuin elokuvista tiedämme, R2-D2 ei tietenkään puhu ihmisten tavoin, vaan kommunikoi tunnusomaisilla signaaleillaan. Hän tikittää laskiessaan aikaa ja soi hälytyshetkellä, joten palaneesta ruoasta ei ole pelkoa. Tämä rakastettu pikkurobotti ei pelkästään tee kokkailusta helpompaa, vaan tarjoaa myös kaivattua seuraa keittiöön, joten yksin ei tarvitse olla. R2-D2-keittiöajastin on verraton lahja kaikille lähipiirin vannoutuneille Star Wars-faneille, jotka kaipaavat piristystä arkeen ja uutta puhtia ruoanlaittoon. Unohda kuivat kakut ja pahvilta maistuvat pihvit – ja olkoon voima kanssasi!

2021-09-27T17:51:05+00:00