Tarvitsetko apua?

Star Wars - Juomaa hämmentävä Darth Vader -muki

26,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämän Darth Vader -mukin avulla pääset oitis pimeälle puolelle - ilman, että joudut edes itse hämmentämään omaa juomaasi. Mukin teksti lupaa voimaa, ja tämän voiman näetkin oitis vain yhdellä napinpainalluksella. Loistava lahjaidea upeassa lahjapakkauksessa!

Other customers bought

Kuvaus

"The force is strong with this one", lupaa tekstillään tämä upean muotoilun ylleen saanut Star Wars -muki, jonka hopea-mustaa kylkeä koristaa kukapa muukaan kuin Darth Vader. Ja tottahan teksti puhuu - tässä mukissa Voima on vahvempi kuin ikinä missään. Voima nimittäin hämmentää mukin sisälle kaadettavaa juomaa upealla efektillä. Tästä edespäin saat siis kahvisi, teesi ja muut juomasi maagisen Voiman sekoittamana ilman, että teet itse asian eteen yhtikäs mitään. Ja kaikki tämä vain yhdellä napinpainalluksella!

Tässä virallisesti lisensoidussa Star Wars -mukissa on toiminto, joka sekoittaa juomasi alta aikayksikön. Mukin kahvan yläosassa on nappi, jota painamalla juoman hämmentäminen tapahtuu - nerokasta, eikö? Tässäpä loistava lahjaidea ja käyttöesine jokaisen Star Wars -fanin kokoelmaan! Mukin mukana tuleva lahjapakkaus on tosin sitä luokkaa tyylikäs, että mukia ei ihan välttämättä raaski ottaa käyttöön. Mutta mitäpä siitä, sillä tämä muki toimii upeasti koristeenakin! Olkoon voima kanssasi!

Tuotetiedot

Juomaa hämmentävä Darth Vader -muki

  • Virallisesti lisensoitu Star Wars -tuote
  • Mukissa teksti: „The force is strong with this one“
  • Paristokäyttöinen mekanismi
  • Aktivoidaan painamalla kahvan yläreunassa olevaa painiketta
  • Mukana kansi
  • Vaatii 2 AAA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Mitat: 14 x 11 cm
2022-05-21T16:49:14+00:00