Tarvitsetko apua?

Star Wars grillipihdit äänitehosteilla

38,90 €
Sis. alv
- +
Olkoon wursti kanssasi – vai miten se meni? Nämä grillipihdit ovat jokaisen kotikeittiöiden jedin vakiovaruste ja pakko-ostos. Pihtien design muistuttaa Star Wars -sankareiden valomiekkoja ja pihdeissä on myös autenttisia, Star Wars -elokuvista tuttuja äänitehosteita. Kun käännät pihviä pannulla, pihdit soittavat näitä legendaarisia ääniefektejä. Jokaisen kokkaavan Star Wars -fanin mielilahja on löytynyt, joten osta nyt veljellesi, isälle tai kenelle tahansa Star Wars -nostalgikolle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Älä anna periksi Voiman pimeälle puolelle – käännä pihvi ajoissa ympäri, jotta pimeä puoli ei valtaa sen paistopintaa! Kun grillaat tai paistat näiden upeiden Star Wars grillipihtien kanssa, Voima ja jediritarien usko ovat puolellasi.

Star Wars grillipihdit ovat totta kai jokaisen elokuvasarjan ja Star Wars -universumin fanin paras lahja. Pihdit on muotoiltu jediritarin valomiekan näköisiksi, ja niissä on vankka grippi ja riittävästi pituutta isompienkin grillien äärellä työskentelyyn. Ja mikä parasta, nämä pihdit soittavat Star Wars -saagan elokuvista tuttuja äänitehosteita. Lataat pihteihin vain paristot, ja ääniefektit alkavat soida pihvien kääntelyn lomassa. Taistelusi Voiman pimeää puolta vastaan on helpompaa täydellä vatsalla, ja näiden pihtien avulla paistatkin juuri sopivasti käristetyt makkarat, ihanasti ruskistetut pihvit ja pehmeiksi kypsyneet vihannekset. Käytön jälkeen pihdit puhdistetaan käsin ja ne ovat taas valmiina seuraavaan taistoon ilkeitä Sith-lordeja vastaan.

Sanomattakin selvää, että nämä grillipihdit ovat aivan ensiluokkainen lahja esimerkiksi Star Wars -elokuvien parissa kasvaneelle puolisollesi, Star Warseista innostuneelle jälkikasvulle tai tuttavapiirin kovimmalle Star Wars -diggarille (ja jokaisessa ystäväringissä tällainen henkilö varmasti on). Osta nyt ja ilahduta oman elämänsä jediritaria näillä upeilla keittiötyökaluilla.

Tuotetiedot

  • pituus: 57 cm
  • materiaali: muovi
  • toimii kahdella AAA-paristolla (sisältyvät toimitukseen)
  • puhdistettava käsin
2020-12-04T17:24:46+00:00